Sen de az buz yaşta değilsin. Gözümüzün önunde bir nesil yetişiyorBu yaşta fazla duygulanma sen yinede @Harunnn60
@xemrexxx e sorsak ilk insanlardanızSen de az buz yaşta değilsin. Gözümüzün önunde bir nesil yetişiyor
MSN'den de atsan internetten yiyecek Bluetooth yada usb gibi şeylerle ancak bedava yapabilirsin Onun için de aranızda en az 10 metre olmalı 10 metre olduktan sonra ikiniz yan yan oturup izlerdiniz zaten sorsaydınız bana keşke o gün ben sizi böyle ugraştirmazdım
Benim netimden yerdi @Harunnn60 ın neti yoktukı zaten Kafedeyken o ben ona atmayı denemiştim ama uzaktan çok uzun sürüyor kopuyorMSN'den de atsan internetten yiyecek Bluetooth yada usb gibi şeylerle ancak bedava yapabilirsin Onun için de aranızda en az 10 metre olmalı 10 metre olduktan sonra ikiniz yan yan oturup izlerdiniz zaten sorsaydınız bana keşke o gün ben sizi böyle ugraştirmazdım
Ecüş ile Meçüşten birisidir Eçüş'tür muhtemelen. Yoksa @xemrexxx olmazdı adı. Ecüş gerçek adı dünyadaki adı Emre Resim ve isim kombinasyonuna bakınca oluyor Meçüsü nü arıyor şuan elleşmeyelim
Çok güzel buldum nereden aklına geldi Lana'yı bile koymuşsun hemde en sevdiğim klibi.Aaa ben tşşk ederim cnm az bile Burada güzel bir aileyiz en güzel yaşlarımızı burda birbirimizle büyüdük
Videonu nasıl buldun sonunu güzel bağladık
o zamanlar msn var mıydı ya hiç hatırlamıyorum ama sen ben bir atacağım demiştin sanırım hatırlıyorum @Forumdash
Yaa MSN diyoruz da 2013'lerde msn varmıydı, kalkmamişmıydıBenim netimden yerdi @Harunnn60 ın neti yoktukı zaten Kafedeyken o ben ona atmayı denemiştim ama uzaktan çok uzun sürüyor kopuyor
Deredevilide tekrar analım
Evet son demleriydi çareyi ordan sana atmakla bulmustum sohbetini denemsni yaptıkta giresund an istanbula olmadı @Forumdasho zamanlar msn var mıydı ya hiç hatırlamıyorum ama sen ben bir atacağım demiştin sanırım hatırlıyorum @Forumdash
Hatırlıyor gibiyim. İnternet cafeye gitmiştim sen atınca bende usb'me atacaktım sanırım beceremedik tabi @ForumdashEvet son demleriydi çareyi ordan sana atmakla bulmustum sohbetini denemsni yaptıkta giresund an istanbula olmadı @Forumdash
Rica ederim nice böyle yıllaraGözlerimden yaşlar sızıyor
Hatırlıyor gibiyim. İnternet cafeye gitmiştim sen atınca bende usb'me atacaktım sanırım beceremedik tabi @Forumdash
2014 ün yaz aylarında kalkmıstı sanırım Son demleriydi O cafedeyken ona dosyalarını yollucaktım gerçi düşünmemişte yeter olmamıstı amaYaa MSN diyoruz da 2013'lerde msn varmıydı, kalkmamişmıydı
Nasıl meşakkatli bir yola başvurmuşun Neyse hidayete ermişin artık durmuyorsunHatırlıyor gibiyim. İnternet cafeye gitmiştim sen atınca bende usb'me atacaktım sanırım beceremedik tabi @Forumdash