İç bunaltıcı dizileri bile izliyorum Maşallah bana dimi Geçmişin acısını çıkarıyorumNasıl meşakkatli bir yola başvurmuşun Neyse hidayete ermişin artık durmuyorsun
İç bunaltıcı dizileri bile izliyorum Maşallah bana dimi Geçmişin acısını çıkarıyorumNasıl meşakkatli bir yola başvurmuşun Neyse hidayete ermişin artık durmuyorsun
Senin video jestine karşılık etmek istedim bu türde benim uzmanlık alanım malum Katy de tam bugün için yapmış sankı cuk oturduÇok güzel buldum nereden aklına geldi Lana'yı bile koymuşsun hemde en sevdiğim klibi.
Valla öyle Kaçtasın şuan?İç bunaltıcı dizileri bile izliyorum Maşallah bana dimi Geçmişin acısını çıkarıyorum
Gelir birşeyler saçmalar benim konum da oldu gibi ve primleri toplar gider 2 haftalık yetecek kadar @Forumdash@xemrexxx ne hediye verecek acaba Sevgili kankasının doğum günü
Kesin şunu yazar @xemrexxx @ForumdashGelir birşeyler saçmalar benim konum da oldu gibi ve primleri toplar gider 2 haftalık yetecek kadar @Forumdash
Aaa evet beni kutlama mesajıydı @ForumdashKesin şunu yazar @xemrexxx @Forumdash
geldi mi o bedbaht gün : herkesi bu duruma olan üzüntü ve tepkisini göstermek üzere avatarlarını siyah kurdele yapmaya davet ediyorum
Valla öyle Kaçtasın şuan?
Katy'nin Birthday klibini koymuşsun helal vallaSenin video jestine karşılık etmek istedim bu türde benim uzmanlık alanım malum Katy de tam bugün için yapmış sankı cuk oturdu
Kaç dakka mola veriyorsun o da önemli4'teyim 1 Saati 2'ye bölerek izliyorum , rahat nefes alıyorum
Valla takılıyorum biraz nette. Şunu BLL yapımcısı yapmasa izlemezdim O kamera geçişleri çekimleri çok iyiKaç dakka mola veriyorsun o da önemli
Eskiden yarın gelir derdin gelirdi. Sonra ben sizi ifşa edince daha bir şey diyemiyorsun. desterenin adını senden çok biz aldığımıza göre onla başka yerden chat yaparak özlemini gideriyorsun.Şubatda hortlar o
Şişmiş mi bilemedim ama çirkin demim de göze hitap etmiyor evetValla takılıyorum biraz nette. Şunu BLL yapımcısı yapmasa izlemezdim O kamera geçişleri çekimleri çok iyi
Amy Adams bazen güzel geliyor bazen böyle şişmiş gibi bir tuhaf olmuş kadın. Bu halde Supermanın sevgilisini daha kaç yıl oynayabilir.
Kim bilir hangi mağarada yine cnm bende bilmiyorum Hem 25 ocağa kadar pehleme yasağın var senin @ForumdashEskiden yarın gelir derdin gelirdi. Sonra ben sizi ifşa edince daha bir şey diyemiyorsun. desterenin adını senden çok biz aldığımıza göre onla başka yerden chat yaparak özlemini gideriyorsun.
Valla @Çiğdem- görse saydırırdı aboo yanmıştı kadınŞişmiş mi bilemedim ama çirkin demim de göze hitap etmiyor evet
Bak yine kaçamak cevap veriyor @ForumdashKim bilir hangi mağarada yine cnm bende bilmiyorum Hem 25 ocağa kadar pehleme yasağın var senin @Forumdash
Aaa bu arada skpemiydi acaba o evet msn skpeye tasınmıstıya Okadar uzun yıl oldukı 2014 sanırım aklımda kalan sana dosya atmayı deniyorduk @ForumdashBak yine kaçamak cevap veriyor @Forumdash
Niye 25 ocak ? Evet sen üsteledikçe belli olmasın diye gün ata ata cocuk gelemicek daha @Çiğdem-Bak yine kaçamak cevap veriyor @Forumdash
Ben ne diyorum o nediyor. @ForumdashAaa bu arada skpemiydi acaba o evet msn skpeye tasınmıstıya Okadar uzun yıl oldukı 2014 sanırım aklımda kalan sana dosya atmayı deniyorduk @Forumdash
Nerden nereye