Benim hediyeyi başkasına niye veriyon
Aga sana da başka Çiğdem Batur veririz kıskanma.Benim hediyeyi başkasına niye veriyon
Olmaz bu dünyada tek bi çiğdem var başkasıyla paylaşmamAga sana da başka Çiğdem Batur veririz kıskanma.
Abla çok teşekkür ederim de benim doğum günüm 6 Ocak Ben doğum günlerine pek önem vermediğim için default bıraktım üye olurken. Ama ha 5 gün sonra ha şimdi yine de çok teşekkürler. Herkese tek tek teşekkür edeceğim şimdi eyvallah
Abla çok teşekkür ederim de benim doğum günüm 6 Ocak Ben doğum günlerine pek önem vermediğim için default bıraktım üye olurken. Ama ha 5 gün sonra ha şimdi yine de çok teşekkürler. Herkese tek tek teşekkür edeceğim şimdi eyvallah
Kandırmış ya bugün doğum günüymüş tamam
Eyvallah sağolNice yıllara doğu
Eyvallah teşekkürlerDoğum günün kutlu olsun kardeşim, nice sağlıklı senelere.
Teşekkürler Seninle de tanışamadık ?
Eyvallah aga teşekkür ederim Benim için hediye senden gelecek güzel haberlerdir bir ara konuşalım nasıl gidiyor bakalım
Adam gibi adam teşekkür ederim kardeşim.Sevdiklerinle nice uzun, mutlu ve sağlıklı yıllara aga @Doğu
Seni gibi muhteşem bir insanla tanıştığıma çok ama çok mutluyum hep aramızda olmaya devam edersin inşallah.
Teşekkürler bonus kardeş eyvallah
TeşekkürlerMutlu yıllar diliyorum @Doğu
Eyvallah aga bilmukabele@Doğu doğum günün kutlu olsun ; nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara ... senin gibi adeta türünün müstesna bir örneğini tanımaktan çok müteşekkirim
Çok teşekkürler efenim hediye de muazzamNice mutlu yaşlara kardeşim
Hediyen
Teşekkürler codmincim seni en kalbi duygularımla selamlıyorum@Doğu kardeşim doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.
Sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallah. 😉
Eyvallah kardeşim var olDOĞUm günün kutlu olsun hacı.