Benim hediyeyi başkasına niye veriyon
Aga sana da başka Çiğdem Batur veririz kıskanma.Benim hediyeyi başkasına niye veriyon![]()
Olmaz bu dünyada tek bi çiğdem var başkasıyla paylaşmamAga sana da başka Çiğdem Batur veririz kıskanma.![]()
Abla çok teşekkür ederim de benim doğum günüm 6 Ocak
Abla çok teşekkür ederim de benim doğum günüm 6 OcakBen doğum günlerine pek önem vermediğim için default bıraktım üye olurken. Ama ha 5 gün sonra ha şimdi yine de çok teşekkürler. Herkese tek tek teşekkür edeceğim şimdi eyvallah
![]()
Kandırmış ya bugün doğum günüymüş tamam![]()
Eyvallah sağolNice yıllara doğu![]()
Eyvallah teşekkürlerDoğum günün kutlu olsun kardeşim, nice sağlıklı senelere.![]()
Teşekkürler
Eyvallah aga teşekkür ederim
Adam gibi adam teşekkür ederim kardeşim.Sevdiklerinle nice uzun, mutlu ve sağlıklı yıllara aga @Doğu
Seni gibi muhteşem bir insanla tanıştığıma çok ama çok mutluyum hep aramızda olmaya devam edersin inşallah.
Teşekkürler bonus kardeş eyvallah
TeşekkürlerMutlu yıllar diliyorum @Doğu![]()
Eyvallah aga bilmukabele@Doğu doğum günün kutlu olsun ; nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara ... senin gibi adeta türünün müstesna bir örneğini tanımaktan çok müteşekkirim![]()
Çok teşekkürler efenim hediye de muazzamNice mutlu yaşlara kardeşim
Hediyen
![]()
Teşekkürler codmincim seni en kalbi duygularımla selamlıyorum@Doğu kardeşim doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.
Sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallah. 😉
Eyvallah kardeşim var olDOĞUm günün kutlu olsun hacı.![]()