Doğum Günün Kutlu olsun Doğu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Angelica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Doğu ben kutlamiyorum madem bugun degil :A

zamani gelince buralardaysan hediyemle tıklarım kapini :A
Canın ne zaman isterse :) Ben zaten bu tarz antin kuntin günlere inanmıyorum :) Daha önce de dediğim gibi dini ve milli bayramlarımız dışındaki her gün sıradandır nezdimde :)

Canın ne zaman isterse :) Ben zaten bu tarz antin kuntin günlere inanmıyorum :) Daha önce de dediğim gibi dini ve milli bayramlarımız dışındaki her gün sıradandır nezdimde :)
ozaman ben baska zaman gelirim hediyemle. ogun birsey yok sana :A

senin doğduğun gün antin kuntin olurmu hiç 😉
Abla dünyada 7 milyar insan yaşıyor kıytırık bir gün için pasta kesip, parti verip, hop hop zıplayan müptezellere tilt oluyorum. Bir insan kendine bu kadar önem atfetmemeli hepimiz faniyiz :)

Abla dünyada 7 milyar insan yaşıyor kıytırık bir gün için pasta kesip, parti verip, hop hop zıplayan müptezellere tilt oluyorum. Bir insan kendine bu kadar önem atfetmemeli hepimiz faniyiz :)

Düşüncen çok güzel ve doğru ve sana katılıyorum burda aile gibiyiz sende aileden birisin
ondan kutlamak istedik işte😉

Vaaay turollün doğum günüymüş :A

Mutlu yıllar kardeşim sevdiklerinle nice mutlu huzurlu yıllar geçirmek dileğiyle :)

Tamam bu kadarı yeter sana :A

Eyvallah sağol :)

Eyvallah teşekkürler :)

Teşekkürler :) Seninle de tanışamadık ? :A

Eyvallah aga teşekkür ederim :) Benim için hediye senden gelecek güzel haberlerdir bir ara konuşalım nasıl gidiyor bakalım :A

Adam gibi adam teşekkür ederim kardeşim. :)

Teşekkürler bonus kardeş eyvallah :A

Teşekkürler :)

Eyvallah aga bilmukabele :A

Çok teşekkürler efenim hediye de muazzam :)

Teşekkürler codmincim seni en kalbi duygularımla selamlıyorum :A

Eyvallah kardeşim var ol :)
tanisiriz elbet :)