Canın ne zaman isterse Ben zaten bu tarz antin kuntin günlere inanmıyorum Daha önce de dediğim gibi dini ve milli bayramlarımız dışındaki her gün sıradandır nezdimde
Canın ne zaman isterse Ben zaten bu tarz antin kuntin günlere inanmıyorum Daha önce de dediğim gibi dini ve milli bayramlarımız dışındaki her gün sıradandır nezdimde
ozaman ben baska zaman gelirim hediyemle. ogun birsey yok sanaCanın ne zaman isterse Ben zaten bu tarz antin kuntin günlere inanmıyorum Daha önce de dediğim gibi dini ve milli bayramlarımız dışındaki her gün sıradandır nezdimde
Kandil günü kandil simidiyle gelirsen kapıyı açarımozaman ben baska zaman gelirim hediyemle. ogun birsey yok sana
olur. buralardaysam gelirim öyleKandil günü kandil simidiyle gelirsen kapıyı açarım
Abla dünyada 7 milyar insan yaşıyor kıytırık bir gün için pasta kesip, parti verip, hop hop zıplayan müptezellere tilt oluyorum. Bir insan kendine bu kadar önem atfetmemeli hepimiz faniyizsenin doğduğun gün antin kuntin olurmu hiç 😉
Abla dünyada 7 milyar insan yaşıyor kıytırık bir gün için pasta kesip, parti verip, hop hop zıplayan müptezellere tilt oluyorum. Bir insan kendine bu kadar önem atfetmemeli hepimiz faniyiz
Eyvallah sağolun var olunDüşüncen çok güzel ve doğru ve sana katılıyorum burda aile gibiyiz sende aileden birisin
ondan kutlamak istedik işte😉
Eyvallah kardeşim seviliyosun, öpüldünVaaay turollün doğum günüymüş
Mutlu yıllar kardeşim sevdiklerinle nice mutlu huzurlu yıllar geçirmek dileğiyle
Tamam bu kadarı yeter sana
tanisiriz elbetEyvallah sağol
Eyvallah teşekkürler
Teşekkürler Seninle de tanışamadık ?
Eyvallah aga teşekkür ederim Benim için hediye senden gelecek güzel haberlerdir bir ara konuşalım nasıl gidiyor bakalım
Adam gibi adam teşekkür ederim kardeşim.
Teşekkürler bonus kardeş eyvallah
Teşekkürler
Eyvallah aga bilmukabele
Çok teşekkürler efenim hediye de muazzam
Teşekkürler codmincim seni en kalbi duygularımla selamlıyorum
Eyvallah kardeşim var ol