Aaa Mustisiz olmazharika bir kutlama konusu olmuş @Çiğdem- hediyelerinde mesajında mükemmel teşekürlerayrıca ismime özel şarkıda bir harika duruyor kıskanan gagalar çatlasınbu kadar güzel hediyeler arasında sandalye hediyesi ufakta olsa bir pürüz yaratmış ama olsun affedildin
@destere doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum ailenle sevdiklerinle sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum selim nice yıllara
Çiğdem varken başka kız resmine gerek yok ama Katy çok ısrar etti benim resmimi armağan et diye buyur
ortak dizimizi armağan etmek istedim en yakında izlicem inşallah
Vaaay @destere yoldaşımız doğmuş iyi ki doğmuş. İyi ki tanımışız kendisi gibi değişik bir insanı.Nice mutlu yıllar diliyorum Selim.
Buyur bu da hediyen. Gerçek bir şaheser değil mi sence de.
tatlım nice senelere,tanımadan seviyorum seni,iyiki bu forumdasın
@pompy zahmet edip kutlamamış ama dedikodu yapmaya dedikodusunu yapmış yinede yanlış dedikodu tabi
Kutlarız elbet aceleye getirince beğenmiyorsun sonra@pompy zahmet edip kutlamamış ama dedikodu yapmaya dedikodusunu yapmış yinede yanlış dedikodu tabi21 martı balık burcuna taşımış demekki kendi burcunuda tam bilemiyor
gaga @Harunnn60 ve eskipüskü @eskici den hala hediye ve kutlama bekliyoruz kaç gün oldu nerdeyse diğer doğum günüm gelecek hala kutlamamışlar lanet olasıcalar
amin inşallahiyi dilekleriniz ve harika hediyeleriniz çin teşekürler arkadaşlar, hep birlikte nice senelere
Aaa bence en tehrikeli hediye seninkiNeresi çirkin müthiş ve masum bir güzelliği var bu ablamızın.Vücudu da öyle açık değil fotoğraf yakın çekim diye öyle gözüküyor. Ne açık hediyeler gelmiş benimki bence en masumu.
Kutlarız elbet aceleye getirince beğenmiyorsun sonra
Aaa yalnız diğer kuluplere benzemez bu doğum gününü günü geçtikten sonra kutlanır mı hiç ayoll @eskici @pompy@pompy zahmet edip kutlamamış ama dedikodu yapmaya dedikodusunu yapmış yinede yanlış dedikodu tabi21 martı balık burcuna taşımış demekki kendi burcunuda tam bilemiyor
gaga @Harunnn60 ve eskipüskü @eskici den hala hediye ve kutlama bekliyoruz kaç gün oldu nerdeyse diğer doğum günüm gelecek hala kutlamamışlar lanet olasıcalar
Sen tipsiz dediysen kesin güzel bir kadındır, çünkü herkese tipsiz diyorsun.Aaa bence en tehrikeli hediye seninkiYüzü tipsiz vucudu açık kadını yollamak bu sapık zaten yüze bakmıyor demek@destere
Hhaha Aaa ilk bakışta çıplak sanmıstım bu ne diyeSen tipsiz dediysen kesin güzel bir kadındır, çünkü herkese tipsiz diyorsun.Sorun yok bu yüzden.
Sınav haftamdan kaynaklı giremiyorum 131 sayfalık 197 sayfalık dersin kitaplarına çalıştım İŞLETME YÖNETİMİ yeni medya İnternet reklamcılığıAaa yalnız diğer kuluplere benzemez bu doğum gününü günü geçtikten sonra kutlanır mı hiç ayoll @eskici @pompy
@Harunnn60 dan örnek alınO hediye ettiğin kalp @destere nin kalbimi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?