Doğum Günün Kutlu Olsun destere

tatlım nice senelere,tanımadan seviyorum seni,iyiki bu forumdasın:bhr::bhr:

@destere doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum ailenle sevdiklerinle sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum selim nice yıllara :D

Çiğdem varken başka kız resmine gerek yok ama Katy çok ısrar etti benim resmimi armağan et diye buyur:F

ortak dizimizi armağan etmek istedim en yakında izlicem inşallah:D

harika bir kutlama konusu olmuş @Çiğdem- hediyelerinde mesajında mükemmel teşekürler :) ayrıca ismime özel şarkıda bir harika duruyor kıskanan gagalar çatlasın :) bu kadar güzel hediyeler arasında sandalye hediyesi ufakta olsa bir pürüz yaratmış ama olsun affedildin :)
Aaa Mustisiz olmaz :A Beğenmene sevindim :bhr:

Yıl olarak 1 yaş küçükte olsan benden şuan ay olarak yaşlarımız eşit 26 :A Tabi 9 eylüle kadar ozaman yine 1 yaş üstüne çıkmış olacam :A :A :A

Vaaay @destere yoldaşımız doğmuş iyi ki doğmuş. İyi ki tanımışız kendisi gibi değişik bir insanı. :A Nice mutlu yıllar diliyorum Selim. :D

Buyur bu da hediyen. Gerçek bir şaheser değil mi sence de. :):bhr:

Carey-Mulligan:-Empire-Magazine-2015--02.jpg

@destere doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum ailenle sevdiklerinle sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum selim nice yıllara :D

Çiğdem varken başka kız resmine gerek yok ama Katy çok ısrar etti benim resmimi armağan et diye buyur:F

ortak dizimizi armağan etmek istedim en yakında izlicem inşallah:D
Nice yıllara @destere :) iyiki varsın ❤
Buda bonus :)
Vaaay @destere yoldaşımız doğmuş iyi ki doğmuş. İyi ki tanımışız kendisi gibi değişik bir insanı. :A Nice mutlu yıllar diliyorum Selim. :D

Buyur bu da hediyen. Gerçek bir şaheser değil mi sence de. :):bhr:

Carey-Mulligan:-Empire-Magazine-2015--02.jpg

tatlım nice senelere,tanımadan seviyorum seni,iyiki bu forumdasın:bhr::bhr:

iyi dilekleriniz ve harika hediyeleriniz çin teşekürler arkadaşlar, hep birlikte nice senelere :)

@destere Koç burcu @pompy :A :A :A

@MEnes yüzü çirkin vucudu açık bir ecünnü sen de iyice sapık ettin bu oğlanı :A :A :A
@pompy zahmet edip kutlamamış ama dedikodu yapmaya dedikodusunu yapmış yinede yanlış dedikodu tabi :) 21 martı balık burcuna taşımış demekki kendi burcunuda tam bilemiyor :)
gaga @Harunnn60 ve eskipüskü @eskici den hala hediye ve kutlama bekliyoruz kaç gün oldu nerdeyse diğer doğum günüm gelecek hala kutlamamışlar lanet olasıcalar :)

@pompy zahmet edip kutlamamış ama dedikodu yapmaya dedikodusunu yapmış yinede yanlış dedikodu tabi :) 21 martı balık burcuna taşımış demekki kendi burcunuda tam bilemiyor :)
gaga @Harunnn60 ve eskipüskü @eskici den hala hediye ve kutlama bekliyoruz kaç gün oldu nerdeyse diğer doğum günüm gelecek hala kutlamamışlar lanet olasıcalar :)
Kutlarız elbet aceleye getirince beğenmiyorsun sonra :A

@destere Koç burcu @pompy :A :A :A

@MEnes yüzü çirkin vucudu açık bir ecünnü sen de iyice sapık ettin bu oğlanı :A :A :A
Neresi çirkin müthiş ve masum bir güzelliği var bu ablamızın. :A Vücudu da öyle açık değil fotoğraf yakın çekim diye öyle gözüküyor. Ne açık hediyeler gelmiş benimki bence en masumu. :A

Neresi çirkin müthiş ve masum bir güzelliği var bu ablamızın. :A Vücudu da öyle açık değil fotoğraf yakın çekim diye öyle gözüküyor. Ne açık hediyeler gelmiş benimki bence en masumu. :A
Aaa bence en tehrikeli hediye seninki :A Yüzü tipsiz vucudu açık kadını yollamak bu sapık zaten yüze bakmıyor demek :A :A :A @destere

@destere Hadi arada takışsakta mazimiz var senle. :A Yeni yaşında her şeyin gönlünce olması dileğiyle. :bhr:

Hediyen. :A @Çiğdem-
giphy.gif
Kutlarız elbet aceleye getirince beğenmiyorsun sonra :A
Aaa yalnız diğer kuluplere benzemez bu doğum gününü günü geçtikten sonra kutlanır mı hiç ayoll @eskici @pompy :A :A :A

@Harunnn60 dan örnek alın :bhr: O hediye ettiğin kalp @destere nin kalbimi oluyor :F
giphy.gif

Aaa yalnız diğer kuluplere benzemez bu doğum gününü günü geçtikten sonra kutlanır mı hiç ayoll @eskici @pompy :A :A :A

@Harunnn60 dan örnek alın :bhr: O hediye ettiğin kalp @destere nin kalbimi oluyor :F

giphy.gif
Sınav haftamdan kaynaklı giremiyorum 131 sayfalık 197 sayfalık dersin kitaplarına çalıştım İŞLETME YÖNETİMİ yeni medya İnternet reklamcılığı
@destere sınavlardan dolayı ancak kutlayabiliyorum
Hediye aceleye gelmesin

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,481
Son Üye
user2162