Bugün mü fırtladın la dünyaya sıvacı? @destere Neyse iyi ki doğdun diyelim bari
Al bakalım bu da doğum günü pastan Dayanamayıp pastanın en mühim kısmını yedim kusura bakmazsın artık Onun yerine boş olan kısma kendi ellerimle yama yaptım
Mutlu yıllar destere. Şimdi 25 mi oldun sende askere git artık.
olsun ikizlerden biri duruyor daha şimdilik idare eder )
bu hediye muhteşem bişey aldığım hediyelerden @Çiğdem- in chloe hediyesiyle eşdeğer nerdeyse
musti hediyemden iyi olamaz hiçbiriolsun ikizlerden biri duruyor daha şimdilik idare eder )
bu hediye muhteşem bişey aldığım hediyelerden @Çiğdem- in chloe hediyesiyle eşdeğer nerdeyse
Asil hediyeyi sona sakladım. Al lazım olur.
senden böyle muhteşem bir hediye beklemezdim harika bişey )
bunu napcaz la sanki buldukta iş buna kaldı bririlerini bulana kadar bunu anca parmak eldiveni olarak kullanırız
bu atlar için olanımı ayağına geçirmiş acaba
bu atlar için olanımı ayağına geçirmiş acaba
Doğum günün kutlu olsun @destere, lanet olsun ki yarışmanın başlangıcına denk geldi doğum günün, yoksa bu hediyeyi rüyanda görürdün.
yaşasın çıkar ilişkisi )
gerçi herzaman bana muhtaçsın @Çiğdem- de yarışma bitmez bu gidişle hep bana böyle hediyeler göndermek zorunda kalacaksın . ama çok kapalı çıkmış kız hava durumuna bakılırsa byağı rüzgarlı bir gün keşke etek giyseydi? kotun koruması korkunç rüzgara karşı çok dirençli
seni ilk hafta şutlıyayımda gör @BullyDoğum günün kutlu olsun @destere, lanet olsun ki yarışmanın başlangıcına denk geldi doğum günün, yoksa bu hediyeyi rüyanda görürdün.
yaşasın çıkar ilişkisi )
gerçi herzaman bana muhtaçsın @Çiğdem- de yarışma bitmez bu gidişle hep bana böyle hediyeler göndermek zorunda kalacaksın . ama çok kapalı çıkmış kız hava durumuna bakılırsa byağı rüzgarlı bir gün keşke etek giyseydi? kotun koruması korkunç rüzgara karşı çok dirençli
Oklava korkusundan bunu bulabildim idare edeceksin artıkseni ilk hafta şutlıyayımda gör @Bully
bende yatıcam bu saatler bana çok geç bile ayollOklava korkusundan bunu bulabildim idare edeceksin artık
Vallaha da ben senden önce izledim malum dün Survivor yoktu Spoiler verecektim de kaçmışsın hemen. ss