Doğum Günün Kutlu Olsun destere

Bugün mü fırtladın la dünyaya sıvacı? :A @destere Neyse iyi ki doğdun diyelim bari :A

Al bakalım bu da doğum günü pastan :A Dayanamayıp pastanın en mühim kısmını yedim kusura bakmazsın artık :A Onun yerine boş olan kısma kendi ellerimle yama yaptım :A
giphy.gif

Bugün mü fırtladın la dünyaya sıvacı? :A @destere Neyse iyi ki doğdun diyelim bari :A

Al bakalım bu da doğum günü pastan :A Dayanamayıp pastanın en mühim kısmını yedim kusura bakmazsın artık :A Onun yerine boş olan kısma kendi ellerimle yama yaptım :A
giphy.gif

olsun ikizlerden biri duruyor daha:) şimdilik idare eder :))

Mutlu yıllar destere. Şimdi 25 mi oldun sende askere git artık.:A

giphy.gif
giphy.gif

bu hediye muhteşem bişey:) aldığım hediyelerden @Çiğdem- in chloe hediyesiyle eşdeğer nerdeyse :)

Doğum günün kutlu olsun @destere, lanet olsun ki yarışmanın başlangıcına denk geldi doğum günün, yoksa bu hediyeyi rüyanda görürdün. :)

775929.jpg

Doğum günün kutlu olsun @destere, lanet olsun ki yarışmanın başlangıcına denk geldi doğum günün, yoksa bu hediyeyi rüyanda görürdün. :)

775929.jpg

yaşasın çıkar ilişkisi :))
gerçi herzaman bana muhtaçsın @Çiğdem- de yarışma bitmez bu gidişle hep bana böyle hediyeler göndermek zorunda kalacaksın .:) ama çok kapalı çıkmış kız hava durumuna bakılırsa byağı rüzgarlı bir gün keşke etek giyseydi? kotun koruması korkunç rüzgara karşı çok dirençli :)

gerçi herzaman bana muhtaçsın @Çiğdem- de yarışma bitmez bu gidişle hep bana böyle hediyeler göndermek zorunda kalacaksın .:) ama çok kapalı çıkmış kız hava durumuna bakılırsa byağı rüzgarlı bir gün keşke etek giyseydi? kotun koruması korkunç rüzgara karşı çok dirençli :)

775929.jpg
seni ilk hafta şutlıyayımda gör @Bully :A

seni ilk hafta şutlıyayımda gör @Bully :A
Oklava korkusundan bunu bulabildim idare edeceksin artık :A

bugün bodrum masalını izleyemedim ben ona bir dalış yapayım sizde @Çiğdem- le ne haliniz varsa görün :) bu arada @Dosimosi niye kutlamadı beni diyecektimde pis isveçli kutlayıp gitmişti son anda hatırladım? nerdeyse günahına girecektik :)
Vallaha da ben senden önce izledim malum dün Survivor yoktu :A Spoiler verecektim de kaçmışsın hemen. ss