Doğum Günün Kutlu Olsun destere

Doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı senelere.. :)

Ooo beyzademiz bugün doğmuş demek iyi ki dodun la değişik insan. :A @destere

Sana sanatsal bir hediye yollayacağım. Gerçek bir sanat eseri olduğunu düşünüyorum bu insan evladının. Normalde kimseyle paylaşmam kendisini ama sen yabancı değilsin. :A

emma-stone-24757.jpg

Ooo beyzademiz bugün doğmuş demek iyi ki dodun la değişik insan. :A @destere

Sana sanatsal bir hediye yollayacağım. Gerçek bir sanat eseri olduğunu düşünüyorum bu insan evladının. Normalde kimseyle paylaşmam kendisini ama sen yabancı değilsin. :A

emma-stone-24757.jpg
harika bir hediye:) hediyeyi tümüyle iç ettim sen başka bişey bul kendine :)

Doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı senelere.. :)

teşekürler :)

doğum günün kutlu olsun @destere nice yıllara selim ailenle ve sevdiklerinle huzurlu mutlu bir ömür dilerim😉

Doğum günün kutlu olsun benden 1 ay büyüksün abi diyim mi :A
diyebilirsin ama sadece böyle tek başına abi mabi hikayesi bir işe yaramaz:) birde su küçüğün kız büyüğün lafına uygun davranıp dizilerde filmlerde çıkan kızları önce bir büyüğün olarak benim seçmem gerekiyor :) buna karşılık senle bir gün çöle düşersek ve gökten kafamıza şaşal düşerse o şaşaldaki suyu kapma hakkına sahipsin :) tabi şansızlık diyelim kutup ayısı falan gelirse yine bir büyüğün olarak önceliği sana devredeceğimden şüphen olmasın :)

hepi börtdey totoş :X neyse snaa en sevdiğin şeyleri hediye ediyim bari :A
pandanın sarıldığı da @Çiğdem- e benziyor sanki:A
Ekli dosyayı görüntüle 54332 Ekli dosyayı görüntüle 54333 Ekli dosyayı görüntüle 54334 Ekli dosyayı görüntüle 54335
panda ile fok balığı harika diğer dopoşlar benlik değil onları geri sana iade ettim :)

doğum günün kutlu olsun @destere nice yıllara selim ailenle ve sevdiklerinle huzurlu mutlu bir ömür dilerim😉
teşekürler ama hediye vermemişsin :)

hediyelerin muhteşem :) tabi son hediye berbat ama zaten onu @Çiğdem- yararlansın diye koymuşsun:)

diyebilirsin ama sadece böyle tek başına abi mabi hikayesi bir işe yaramaz:) birde su küçüğün kız büyüğün lafına uygun davranıp dizilerde filmlerde çıkan kızları önce bir büyüğün olarak benim seçmem gerekiyor :) buna karşılık senle bir gün çöle düşersek ve gökten kafamıza şaşal düşerse o şaşaldaki suyu kapma hakkına sahipsin :) tabi kutup ayısı gelirse yine bir büyüğün olarak önceliği sana devredeceğimden şüphen olmasın :)

panda ile fok balığı harika diğer dopoşlar benlik değil onları geri sana iade ettim :)

hediyelerin muhteşem :) tabi son hediye berbat ama zaten onu @Çiğdem- yararlansın diye koymuşsun:)

:D valla aklıma birşey gelmedi neyi beğeneceğini bilemedim

diyebilirsin ama sadece böyle tek başına abi mabi hikayesi bir işe yaramaz:) birde su küçüğün kız büyüğün lafına uygun davranıp dizilerde filmlerde çıkan kızları önce bir büyüğün olarak benim seçmem gerekiyor :) buna karşılık senle bir gün çöle düşersek ve gökten kafamıza şaşal düşerse o şaşaldaki suyu kapma hakkına sahipsin :) tabi şansızlık diyelim kutup ayısı falan gelirse yine bir büyüğün olarak önceliği sana devredeceğimden şüphen olmasın :)

@destere @Çiğdem- Sihirli annemi pazar sabah 10 ve cumartesi saat 13 e koyması starın nediyorsun biraz pelin hafta içi her güne koyması sihirli annemi resmen reyting dedi

@destere beğenirsiniz inşallah :D

Jessica Alba

Adriana Lima

Jennifer lopez

Sharon Stone
harikulade hediyeler birde diyorsun bulamadım diye üçü birbirinden değerli bunların ben bu hediyelerle ömrüm kısa olur ama mutlu yaşarım yani :)
@Çiğdem- hediye dediğin böyle olur sen gidip sandalye hediye etmiştin nasıl bir vijdansızlık :)

harikulade hediyeler birde diyorsun bulamadım diye üçü birbirinden değerli bunların ben bu hediyelerle ömrüm kısa olur ama mutlu yaşarım yani :)
@Çiğdem- hediye dediğin böyle olur sen gidip sandalye hediye etmiştin nasıl bir vijdansızlık :)
hhahaha mustim hepsine bedel bunların ayoll kıymet bil :A