Ay Serdar Ortaç antisi gelmiş gülüyor bir de utanmadan. ssDoğum günün kutlu olsun @Bully , nice senelere.
Hahaha patatesin devri bitti ayı devrine mi geçtik şimdi de.Çileği ben alayım da kaçayım. Hööö, iyi ki doğdun bir de. Ayılı yıllar dilerim.
Sen benim patatesimsin bu değişmezAy Serdar Ortaç antisi gelmiş gülüyor bir de utanmadan. ss
Teşekkür ederim, inşallah.
Hahaha patatesin devri bitti ayı devrine mi geçtik şimdi de.
Eyvallah gardaşım benim saolasın ama ayılı yıllar temennini kabul ettiğimi söyleyemeyeceğim.
Çok teşekkür ederim Cengo'cum sen de seviliyorsun.Doğum günün kutlu olsun.İyi ki varsın
Seviliyorsun
Sana attığım ilk mesaj Hayat Yolunda'yla ilgiliydi.Neden öyle bir şey yaptğımı bilmiyorum.Adını bile sormadan daldım konuya.
İlk başta çok iyi anlaşamıyorduk.MusicSurvivor sağ olsun kaynaştık(öyle umuyorum)
Hediyen :
Komik çocuk seni.D.G.K.O.
Ben böyle mi yazarım ya, şakaydı.
Doğum günün kutlu olsun Kaan arkadaşım, Nice mutlu yıllara.
Özgür'üm benim çok teşekkür ederim sen de iyi ki varsın Özellikle son birkaç ayda iyi kaynaştık. Forumda güvenebileceğim birkaç kişiden birisin, sen de seviliyorsun.Doğum günün kutlu olsun kardeşim, nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllara. İyiki varsın, seviliyorsun. @Bully
Iyy sensin Turbocu. ss Ozan da yok ki forumda hediye olarak seni banlamasını isteyecektim bugünlüğüne.iyi ki doğdun turbocu @Bully bugün profilleri karartıyoruz
Teşekkürler Harun'cum sen de iyi ki varsın.Doğum günün kutlu olsun [emoji11] Iyi ki varsın [emoji5]
[emoji312] [emoji313] [emoji322] [emoji323] [emoji324] [emoji512] [emoji512] [emoji512]
Aga benim doğum günüm bugün zaten zamanında kutladın yani.12 yi gecti ama yine de kutlayalim dogum günün kutlu olsun nice mutlu güzel yıllar dilerim sana @Bully