Doğum Günün Kutlu Olsun Bully

Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara. :X

Doğum günün kutlu olsun @Bully nice yıllara :) :bhr

İnternetten buldum ama olsun :bhr:
875f4f5fe58cb6e2800cae6bc56d5f27.jpg

Al bu da video :A
Sağdaki @vadikızı soldaki @Çiğdem- :A :A @gözlemci bu videoyu da konuya koyabilirdin :A

Alem çocuk :D Video iyiymiş bu arada :)

Doğum günün kutlu olsun @Bully nice yıllara :) :bhr

İnternetten buldum ama olsun :bhr:
875f4f5fe58cb6e2800cae6bc56d5f27.jpg

Al bu da video :A
Sağdaki @vadikızı soldaki @Çiğdem- :A :A @gözlemci bu videoyu da konuya koyabilirdin :A

Teşekkür ederim Alper'cim hediye ve video için de çok teşekkürler çok düşüncelisin. :D

Teşekkür ederim. :)

Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara. :X
Çok teşekkür ederim. :X

Nice senelere inşallah Kaan Bey, seviliyorsunuz :D
Çok saolun Emre Bey, siz de öyle. :D

Öncelikle doğum günün kutlu olsun:)

Hediyen:F

qY7o5W.jpg
Teşekkürler. :D

Ay hediyenin iyisi kötü olmaz beğenecez artık napalım. ss

dogum gunun kutlu olsun @Bully 🙂
Teşekkürler aga. :)

Doğum günün kutlu olsun aga :) nice sağlıklı ve mutlu yıllara.
Eyvallah aga, saolasın. :)

Doğum günün kutlu olsun kardeşim, sevdiklerinle beraber nice sağlıklı ve mutlu senelere. İyi ki varsın. :)
Adamın dibi, abilerin abisi çok teşekkür ederim sen de iyi ki varsın hep birlikte nice senelere inşallah. :)

Son düzenleme:
Konuyu açacaktım hep aklımdaydı ama dün gece açıldı halbuki güzel şeyler yazacaktım her neyse. :D Doğum günün kutlu olsun kardeşim nice mutlu, sağlıklı yaşlara. İnşallah yeni yaşın sana uğur getirir. :) Seni seviyorum. :A

Bu arada aynı burçmuşuz. :D

Konuyu açacaktım hep aklımdaydı ama dün gece açıldı halbuki güzel şeyler yazacaktım her neyse. :D Doğum günün kutlu olsun kardeşim nice mutlu, sağlıklı yaşlara. İnşallah yeni yaşın sana uğur getirir. :) Seni seviyorum. :A

Çok teşekkür ederim Atacan'ım, kot kafam canım kardeşim benim düşünmen yeterli ben de seni seviyorum iyi ki varsın. :A

Ay huylarımız da benziyor zaten. 😛

Mutlu Yillar :) Ismin nasil?
Teşekkür ederim. :)

Kaan benim ismim. :)

Geç kalmışsın hadi neysede benim yazdıklarımı beğenmedin galiba :A Ben uzun uzadıya konuşmayı sevmem kısa ve öz olsun istedim :A

Yakışıklı partnerim Kaan'ım yeni gördüm doğum günün olduğunu. :T: Çok online değilim ya ondan hep. Zaten dalgınlıkta var, şu aralar çevremde çok fazla sinir bozucu insan var ve bunlara mecburiyetten katlanmak zorundayım. Kusura bakma. :bilmem:

Geçmiş doğum günün kutlu olsun, nice mutlu ve uzun yıllar dilerim gelecek hayatında. Hadi geç kutladığım için öpeyim bari. :A Sana kokulu kokulu öpücükler burdan umarım hissettirmişizdir içtenliğimizi ve samimiyetimizi. :love1::love1:

Bu da hediyen @Bully 🙄

Yakışıklı partnerim Kaan'ım yeni gördüm doğum günün olduğunu. :T: Çok online değilim ya ondan hep. Zaten dalgınlıkta var, şu aralar çevremde çok fazla sinir bozucu insan var ve bunlara mecburiyetten katlanmak zorundayım. Kusura bakma. :bilmem:

Geçmiş doğum günün kutlu olsun, nice mutlu ve uzun yıllar dilerim gelecek hayatında. Hadi geç kutladığım için öpeyim bari. :A Sana kokulu kokulu öpücükler burdan umarım hissettirmişizdir içtenliğimizi ve samimiyetimizi. :love1::love1:

Bu da hediyen @Bully 🙄

Ay ne kusuru Esra'cım canın saolsun senin. :D

Çok teşekkür ederim öpücük için, içtenlik ve samimiyetini de sonuna kadar hissettim merak etme cansın. :D

Hediyeme de bayıldım tekrar teşekkürler iyi ki varsın. :bhr: