Teşekkür ederim Alper'cim hediye ve video için de çok teşekkürler çok düşüncelisin.
Teşekkür ederim.mutlu yillar
Çok teşekkür ederim.Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara.
Çok saolun Emre Bey, siz de öyle.Nice senelere inşallah Kaan Bey, seviliyorsunuz
Teşekkürler.Öncelikle doğum günün kutlu olsun
Hediyen
Teşekkürler aga.dogum gunun kutlu olsun @Bully 🙂
Eyvallah aga, saolasın.Doğum günün kutlu olsun aga nice sağlıklı ve mutlu yıllara.
Adamın dibi, abilerin abisi çok teşekkür ederim sen de iyi ki varsın hep birlikte nice senelere inşallah.Doğum günün kutlu olsun kardeşim, sevdiklerinle beraber nice sağlıklı ve mutlu senelere. İyi ki varsın.
Çok teşekkür ederim Atacan'ım, kot kafam canım kardeşim benim düşünmen yeterli ben de seni seviyorum iyi ki varsın.Konuyu açacaktım hep aklımdaydı ama dün gece açıldı halbuki güzel şeyler yazacaktım her neyse. Doğum günün kutlu olsun kardeşim nice mutlu, sağlıklı yaşlara. İnşallah yeni yaşın sana uğur getirir. Seni seviyorum.
Bu arada aynı burçmuşuz.
Teşekkür ederim.Mutlu Yillar Ismin nasil?
Tanistigimiza memnun oldum benim adim da Mustafa bugun yeni uye oldumTeşekkür ederim.
Kaan benim ismim.
Ben de memnun oldum Mustafa, inşallah kalıcı olursun.Tanistigimiza memnun oldum benim adim da Mustafa bugun yeni uye oldum
InsallahBen de memnun oldum Mustafa, inşallah kalıcı olursun.
Geç kalmışsın hadi neysede benim yazdıklarımı beğenmedin galiba Ben uzun uzadıya konuşmayı sevmem kısa ve öz olsun istedimKonuyu açacaktım hep aklımdaydı ama dün gece açıldı halbuki güzel şeyler yazacaktım her neyse. Doğum günün kutlu olsun kardeşim nice mutlu, sağlıklı yaşlara. İnşallah yeni yaşın sana uğur getirir. Seni seviyorum.
Bu arada aynı burçmuşuz.
Yoo beğenmedim demedim ki sadece ben de hazırlamıştım.Geç kalmışsın hadi neysede benim yazdıklarımı beğenmedin galiba Ben uzun uzadıya konuşmayı sevmem kısa ve öz olsun istedim
Seneye saklarsın artık Bu seferlik benden olsun kardeşime dedimYoo beğenmedim demedim ki sadece ben de hazırlamıştım.
Ay ne kusuru Esra'cım canın saolsun senin.Yakışıklı partnerim Kaan'ım yeni gördüm doğum günün olduğunu. Çok online değilim ya ondan hep. Zaten dalgınlıkta var, şu aralar çevremde çok fazla sinir bozucu insan var ve bunlara mecburiyetten katlanmak zorundayım. Kusura bakma.
Geçmiş doğum günün kutlu olsun, nice mutlu ve uzun yıllar dilerim gelecek hayatında. Hadi geç kutladığım için öpeyim bari. Sana kokulu kokulu öpücükler burdan umarım hissettirmişizdir içtenliğimizi ve samimiyetimizi.
Bu da hediyen @Bully 🙄