Doğum Günün Kutlu Olsun Bully

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
Forumumuzun başarılı moderatörlerinden olan Bully adlı arkadaşımızın bugün doğum günü kendisine hastalıksız,kazasız belasız bir sene daha diler nice güzel senelere diyerek Doğum gününü tebrik ederim. Rabbim sevdikleriyle güzel seneler geçirmesini nasip eylesin.
depositphotos_14205698-Chocolate-cake.jpg

Sevdiğin şeyleri eklemek istedim ama doğrumu bilemedim :)
images
1913474.jpg

Forumumuzun başarılı moderatörlerinden olan Bully adlı arkadaşımızın bugün doğum günü kendisine hastalıksız,kazasız belasız bir sene daha diler nice güzel senelere diyerek Doğum gününü tebrik ederim. Rabbim sevdikleriyle güzel seneler geçirmesini nasip eylesin.
depositphotos_14205698-Chocolate-cake.jpg

Sevdiğin şeyleri eklemek istedim ama doğrumu bilemedim :)
images
1913474.jpg
Çok ama çok teşekkür ederim Enis kardeşim konuyu açarak çok mutlu ettin beni güzel dileklerin için saolasın Allah sana da sevdiklerinle birlikte nice, mutlu, sağlıklı seneler nasip etsin inşallah..

Pastama bayıldım sanırım ben de böyle bir pasta yaptıracam yarın. :D

Kanal D ve Survivor hediyelerim de süper olmuş. :D

doğum günün kutlu olsun cnm nice yıllara @Bully 😉😉😉

ayy sen o pastanın üstündeki çileği al sadece sana yeter bence gerisini ben götürürüm :A:A:A

Kaancım benim bu forumda gelmiş geçmiş en samimi Olduğum, her şeyimi paylaştığım, her anıma ortak ettiğim, üzüldüğümde teselli eden, Çaresiz kaldığımda fikir verip beni bu telaşeden kurtaran canım dostum, sanaldan da dostluk mu olur diyenlere inat dostum dediğim yegane insan nam-ı diyar kot kafalarımdan biri olan senin doğum Gününü kutlarım ciğerimin köşesi. :D Seni çok seven dostun Deniz Tural daha nice Yıllara hep beraber inşallah :) Hediye yok sana benim Varlığım sana en güzel hediye illa hediye istiyorsan Sıla Hediye aç dinle :A

Teşekkür ederim Melek'çim. :D

Teşekkür ederim melunum seviliyorsun. :A
rica ederim kaancım 😉

Kaancım benim bu forumda gelmiş geçmiş en samimi Olduğum, her şeyimi paylaştığım, her anıma ortak ettiğim, üzüldüğümde teselli eden, Çaresiz kaldığımda fikir verip beni bu telaşeden kurtaran canım dostum, sanaldan da dostluk mu olur diyenlere inat dostum dediğim yegane insan nam-ı diyar kot kafalarımdan biri olan senin doğum Gününü kutlarım ciğerimin köşesi. :D Seni çok seven dostun Deniz Tural daha nice Yıllara hep beraber inşallah :) Hediye yok sana benim Varlığım sana en güzel hediye illa hediye istiyorsan Sıla Hediye aç dinle :A
:F:F:Fmektup gibi olmuş bu be

doğum günün kutlu olsun cnm nice yıllara @Bully 😉😉😉

ayy sen o pastanın üstündeki çileği al sadece sana yeter bence gerisini ben götürürüm :A:A:A
Teşekkür ederim Çiğdem'cim. :D

Ay pastamı sana verecek göz var mı bende @gözlemci kardeşim özel olarak hazırlatmış benim için. :A Ama bir parça veririm o kadar hatrın var ben de. :A

Doğum günün kutlu olsun.İyi ki varsın :)

Seviliyorsun :D

Sana attığım ilk mesaj Hayat Yolunda'yla ilgiliydi.Neden öyle bir şey yaptğımı bilmiyorum.Adını bile sormadan daldım konuya.

İlk başta çok iyi anlaşamıyorduk.MusicSurvivor sağ olsun kaynaştık(öyle umuyorum)

Hediyen :

CJPrNjYWEAA6so9.jpg

Kottiriğim benim canım kardeşim duygulandırdın ulan insafsız. :D

Mutluluk ve heyecandan ne yazacağımı bilemedim şu an ama çok sevildiğini biliyon zaten iyi ki varsın bir tanecik kot kafam. :D

Açtık dinliyoruz bakalım Sıla'cığını 11 milyonda kalmış biraz yükseltmeye çalışalım birkaç kez dinlerim artık bu güzel mesajından sonra. :A

doğum günün kutlu olsun @Bully
Teşekkürle reyiz. :D

Mutlu Yıllar dilerim Kaan. :D Nice güzel ve bol tartışmalı forumlu senelere.:X
Teşekkür ederim Umut'çum. Hep birlikte inşallah. :D

Doğum günün kutlu olsun panpa seviliyorsun. :D
Eyvallah Efe'cim sen de seviliyorsun. :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,945
Üyeler
8,482
Son Üye