Kabul edebileceğimiz bir teşekkür geldi. Artık kutlayabilirsin Beso'yuBu Besalat iyice saygısızlaşmış görmeyeli. Beso derdik eskiden ama Beso'luk kalmamış maalesef.O kadar konu açılmış bi teşekkür eder insan be.
Kabul edebileceğimiz bir teşekkür geldi. Artık kutlayabilirsin Beso'yuBu Besalat iyice saygısızlaşmış görmeyeli. Beso derdik eskiden ama Beso'luk kalmamış maalesef.O kadar konu açılmış bi teşekkür eder insan be.
Teşekkür ediyorum, bunlar hayırsız ya anca çekiştiriyorlar beni.![]()
Çünkü mobilde çok küçük avatar. Hatta arada @Araf ile de karıştırıyorum. Hepiniz A ile başlıyorsunuz diye![]()
Twitter demek istemiştirNe sessize alcam be instagram falan durmuyorum fazla gir çık yapıyorum.![]()
Geçti artık. A ile başlamayacaktınOyy kıyamam yaaa tüh ne yapsamda karıştırmasan
Keşke benimde o kadar vaktim olsa da doya doya cevap versem.![]()
Sende cevap vermiyon ne yapsınlar çekiştirek demişler
Keşke benimde o kadar vaktim olsa da doya doya cevap versem.![]()
Değiştirme hakkın bittiEngalica mı yapsaydım
Değiştirme hakkın bittiböyle idare edeceğim artık
![]()
1 ve tükettin![]()
Kaç hakkım vardı ki bak onuda bilmiyom hiç
1 ve tükettin
Belki bi 10 sene sonra![]()
Kısmet artık![]()
10 muu o zamana forumda olurmuyum bilmiyorum
Kısmet artıkhele bi bu kullanıcı ismini de diğeri gibi 8 sene kullan
![]()
Git hediye bulKullanırım valla ne olacak![]()
Git hediye bulkendi zevkinle gel olmadı
![]()
Karantinada da çalışıyorum.Ondada sen haklısn ama şu karantinada cevap verebilirsin
Teşekkür ediyorum, sizin yüzünüzden nickin nicki oldu Beso.O zaman sori @BesaleT yanlış anlamışım
Forumda aktif olduğum sürelerde en iyi arkadaşlarımdan biri olan, haxball'da az zaman öldürmediğimiz, yönetimde birlikte görev aldığımız ve bana göre forumun en güzel dönemi olan 2011-2013 arasının sembol isimlerinden Beso'nun yani Çağlar'ın doğum günü kutlu olsun![]()