Doğum Günün Kutlu Olsun BesaleT 🎉🎈🎁🎂

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
116,209
Puanı
1,060
IMG_20200516_131316.jpg

Forumun eski yöneticilerinden, şu sıralar sessiz sakin takılan, Malatya, İzmir ve Ankara bağlantılı sevilen üyesi @BesaleT 'ın bugün doğum günü. Sevdikleriyle birlikte nice mutlu sağlıklı ve huzurlu günler dileriz :Z

Bizlerle de birlikte nice nice mesajlara dileriz, umarım forum aktifliğini daha da artırır :Z

@denizz19 takipçin Çağlar'ın doğum günü. Ayağının tozu ile gel kutla :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Bu Besalat iyice saygısızlaşmış görmeyeli. Beso derdik eskiden ama Beso'luk kalmamış maalesef. :( O kadar konu açılmış bi teşekkür eder insan be.

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: BesaleT and Dosi
Bu Besalat iyice saygısızlaşmış görmeyeli. Beso derdik eskiden ama Beso'luk kalmamış maalesef. :( O kadar konu açılmış bi teşekkür eder insan be.
En azından tepki bırakmış. o da birşey :A
Bir dahaki online oluşunda es geçerse ozaman bir ders veririz :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Sadece takip ediyor kesin sessize almıştır o beni hiç beğeni falan yok ama kutlu olsun tabi Doğum günü :A
Bu aralar bende beğeni atmıyorum 😱 bu akşam seri beğeni atacağım sana :A :A @Angelica gibi bildirime boğacağım. Angelica'yı tanıyor musun? :A

@BesaleT doğum günü konumda bunlar ne konuşuyor demeden kutlayayım efenim mutlu yaşlar diliyorum instagramda videodan anlayıp kutlamıştım zaten mutlu yaşların huzurlu bir ömrüm inşAllah doğum günün kutlu olsunn :D

hediye aklıma gelmiyor gelince söz vereceğim :D

Ekli dosyayı görüntüle 82111
Forumun eski yöneticilerinden, şu sıralar sessiz sakin takılan, Malatya, İzmir ve Ankara bağlantılı sevilen üyesi @BesaleT 'ın bugün doğum günü. Sevdikleriyle birlikte nice mutlu sağlıklı ve huzurlu günler dileriz :Z

Bizlerle de birlikte nice nice mesajlara dileriz, umarım forum aktifliğini daha da artırır :Z

Teşekkür ediyorum. :D Şarkı ayrı güzel. :J :F

• Harika
Reactions: Dosi
@BesaleT doğum günü konumda bunlar ne konuşuyor demeden kutlayayım efenim mutlu yaşlar diliyorum instagramda videodan anlayıp kutlamıştım zaten mutlu yaşların huzurlu bir ömrüm inşAllah doğum günün kutlu olsunn :D

hediye aklıma gelmiyor gelince söz vereceğim :D
Teşekkür ediyorum, bunlar hayırsız ya anca çekiştiriyorlar beni. :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Angelica