- Reaksiyon puanı
- 116,142
- Puanı
- 1,060
Dozunda uplat sana ceza vermeyeyimEski konulara bakıyordum görünce yazayım dedim.
Dozunda uplat sana ceza vermeyeyimEski konulara bakıyordum görünce yazayım dedim.
Haydaaaa. Geliyoruz foruma tehditle karşılaşıyoruz.Dozunda uplat sana ceza vermeyeyim
Ben objektif bir yöneticiyim. Adam kayırmaca yok. Uyarıysa herkese eşit yapılır @RüzgarGülü @Bully @Yakamoz-AsiHaydaaaa. Geliyoruz foruma tehditle karşılaşıyoruz.
Aynen kralını tanımazsın Objektiflik ve eşit yaklaşım senden sorulurBen objektif bir yöneticiyim. Adam kayırmaca yok. Uyarıysa herkese eşit yapılır @RüzgarGülü @Bully @Yakamoz-Asi
Aynen Dosi hanım. Sen ne diyorsan o. Kolluk sende yetki sendeBen objektif bir yöneticiyim. Adam kayırmaca yok. Uyarıysa herkese eşit yapılır @RüzgarGülü @Bully @Yakamoz-Asi
Bi laf atma gibi sezdim bunuAynen Dosi hanım. Sen ne diyorsan o. Kolluk sende yetki sende
Aslında kolluk bende kıllık bendeydi sözün aslı ama söyleyemedim
Yok dedim ya demedim diye. Gerçi böyle demiş gibi mi oluyorum bilmiyorum ama sözün aslını yazayım diye. Sonra kivirdi demesinler arkamızdanBi laf atma gibi sezdim bunu
Neyse ben bugün çok mesaj yazdım. Birileri ile kavga tartışma yaşamadan frenleyeyim
Anlamını yazdın ama ben onuda bilmiyorum.Yok dedim ya demedim diye. Gerçi böyle demiş gibi mi oluyorum bilmiyorum ama sözün aslını yazayım diye. Sonra kivirdi demesinler arkamızdan
Ne kavgası noluyor 👮
Konuyu hiç okumadan yazdığın o kadar belli ki. Ama sağol.