İyi gecelerBen siz ikinizin dediklerinden niye hiçbir şey anlamamaya başladım? Neyse, bunu ilerleyen saatlerde tartışırız, iyi geceler.
İyi gecelerBen siz ikinizin dediklerinden niye hiçbir şey anlamamaya başladım? Neyse, bunu ilerleyen saatlerde tartışırız, iyi geceler.
Sıkıştığında kaçıyor onun taktik buBiz birbirimizi net anlıyoruz @turkuazz ile. Sen anlamasanda olur
Bende gidip iki laf ettim @DarkLegenD eİyi geceler
Bu şekilde çok daha iyi
Ona artık çok fazla cevap vermeme kararı aldımSıkıştığında kaçıyor onun taktik bu
Bu tarzda olunca kısa yanıt çok daha iyiOna artık çok fazla cevap vermeme kararı aldımbugün huysuz bir kaç mesaja "tamam" diye yazıp kestirip attım.
Bu tarzda olunca kısa yanıt çok daha iyi
@DarkLegenD e bugün bunu yazdım cevap veremediYoo hal ve hareketlerinden belli ediyorsun.
Beni "seviyormuş" numarası yaptığınıda biliyorum
O Sıkıştığında yanıtlamıyor@DarkLegenD e bugün bunu yazdım cevap veremedi
Doğruladı yanizaten geçenlerde bana bir yanlışını farkettim. Artık kendisine mesafe koyma zamanım gelmiş
Saat baya geç olmuş.O Sıkıştığında yanıtlamıyor
Sorma ya baya bir olmuşSaat baya geç olmuş.
Sizde daha geç. Haydi doğru uykuya
iyi geceler
Aaa şu kızın kafasını ezemedik 18 olmadan biz Tilki Kız Avlama Kulubune yazıklar olsun ayol @eskici @turkuazz @Aserat @gözlemci @xemrexxx 😕😕😕doğmasaymış daha iyi olurmuş
Biz birbirimizi net anlıyoruz @turkuazz ile. Sen anlamasanda olur
Sıkıştığında kaçıyor onun taktik bu
Bu şekilde çok daha iyi
Ona artık çok fazla cevap vermeme kararı aldımbugün huysuz bir kaç mesaja "tamam" diye yazıp kestirip attım.
Bu tarzda olunca kısa yanıt çok daha iyi
@DarkLegenD e bugün bunu yazdım cevap veremedi
Doğruladı yanizaten geçenlerde bana bir yanlışını farkettim. Artık kendisine mesafe koyma zamanım gelmiş
Kaç yaşına gelmişsiniz hala dedikodu yapıyorsunuz. Çok ayıp.O Sıkıştığında yanıtlamıyor
Dedikodu değil bunlarKaç yaşına gelmişsiniz hala dedikodu yapıyorsunuz. Çok ayıp.
Alakası yok sen öyle anlamışsınArkamdan konuşmuşsunuz işte.
Onlarda yanlışın farkında olacaklar mutlakaAaa şu kızın kafasını ezemedik 18 olmadan biz Tilki Kız Avlama Kulubune yazıklar olsun ayol @eskici @turkuazz @Aserat @gözlemci @xemrexxx 😕😕😕
Tilki Kıza Tapanlar Kulubu @S.G.A.T. @Forumdash @XanTier @MasacRE- Kına yakın artıkGerçi bu saatden sonra bu kızın yapacağı rezilliklerden sonra az sayıda kalmış kulubunuzden sizde kaçacaksınız
Kaç yaşına gelmişsiniz hala dedikodu yapıyorsunuz. Çok ayıp.
Huysuz dede avatarı bir maskeydi demek, daha dedikodunun ne olduğunu bilmiyor 😱Dedikodu değil bunlar
Gittikten sonra çatır çutur çekiştirmişsiniz beni, daha ne yapacaksınız?Huysuz dede avatarı bir maskeydi demek, daha dedikodunun ne olduğunu bilmiyor 😱
Dark benim GRİ listemde artık
demek sende sevmiyosun bunuAaa şu kızın kafasını ezemedik 18 olmadan biz Tilki Kız Avlama Kulubune yazıklar olsun ayol @eskici @turkuazz @Aserat @gözlemci @xemrexxx 😕😕😕
Tilki Kıza Tapanlar Kulubu @S.G.A.T. @Forumdash @XanTier @MasacRE- Kına yakın artıkGerçi bu saatden sonra bu kızın yapacağı rezilliklerden sonra az sayıda kalmış kulubunuzden sizde kaçacaksınız
Asla! Starımızı desteklemekten asla vazgeçmeyiz bizAaa şu kızın kafasını ezemedik 18 olmadan biz Tilki Kız Avlama Kulubune yazıklar olsun ayol @eskici @turkuazz @Aserat @gözlemci @xemrexxx 😕😕😕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?