Bilmem atvye sorEbru Akel mi? O niye böyle seylere bulasti?
Bilmem atvye sorEbru Akel mi? O niye böyle seylere bulasti?
Git Ingilizce ögren o zaman. Sir degil Madam denir ona.Hee Travesti o yüzden hamile. Hatta değil oarda yastık var.
Neyse sizin pis iğrenç kirli dünyanıza tahammül edemeyeceğim daha fazla. Ada hayatınız nezihliģini konu alan Hatırla Sevgiliye gidiyorum ben by by
Inkar ederler, su siralarin türbanli kanali biliyorsun.Bilmem atvye sor
Diziden sonra adalara gidersin dicem de giriş ve cıkışlari kapamışlar
Git Ingilizce ögren o zaman. Sir degil Madam denir ona.
Yok la tum arşivi kendilerine almişlar galiba geçen @mrt-06 le de konusyorduk hatta Kesin Ebrunun o programını da arşivlemişlerdirInkar ederler, su siralarin türbanli kanali biliyorsun.
Ebru Akel'in durumunu bilmiyorum bile.Yok la tum arşivi kendilerine almişlar galiba geçen @mrt-06 le de konusyorduk hatta Kesin Ebrunun o programını da arşivlemişlerdir
Turbanlı olarak haftasonu haberinde işaret dili var ve muhabirleri başka var mı 😱
Turkuazlısı a spor Git onu izle atvye dokunmayın ben satın alıcam eski günlerine döndürcem ay yapımla muhteşem işler yapıcamEbru Akel'in durumunu bilmiyorum bile.
Kanalin kendi imaji genel olarak bu. Fotoshopla turuncu logosuna turkuaz bir sal takilsa yeridir.
8. Gün mü? Sahin Tepesi mi? BSAG mi? Analar ve Anneler mi? Sec, begen, al.Turkuazlısı a spor Git onu izle atvye dokunmayın ben satın alıcam eski günlerine döndürcem ay yapımla muhteşem işler yapıcam
Ahh ahh BZÇ izlemediğiniz nasıl belli Saydiklarin içinden en iyisi Şahin Tepesiydi malasef 8.gün de bilim kurgu olarak giderdi de işte yapamıyoruz biz malasef o tur şeleri8. Gün mü? Sahin Tepesi mi? BSAG mi? Analar ve Anneler mi? Sec, begen, al.
Hakikaten ya yazik oldu. Dizileri de berbat zaten kanalin. En son Seviyor Sevmiyor'u izlemistim o kanalda. Ondan önce de Selena'ydi sanirim.
Züleyha kalp Yilmaz. Insallah kavusurlar.Ahh ahh BZÇ izlemediğiniz nasıl belli Saydiklarin içinden en iyisi Şahin Tepesiydi malasef 8.gün de bilim kurgu olarak giderdi de işte yapamıyoruz biz malasef o tur şeleri
Doğum günün bide bugun dilek hakkını boşa harcadın resmenZüleyha kalp Yilmaz. Insallah kavusurlar.
Senin Demir'i seviyorum ama Züleyha ona yar olmaz.
son 2 sezonu @Yiğitt le benden baska beğenenmi var ayoll @kerem En beğenmeyenlerin başındaBi de @Yiğitt
ama @Çiğdem de izlese beğenecek @sokak sanati hamile kadın sayesinde beğenir gibi olmuştu sanki
3. sezon kötüydü ama 4. sezonu cok begendim.
Tesekkür ederim canim, bende seni cok seviyorum. Iyi ki varsin. Hadiyerlerim cok tatli özellikle son iki fotograf.@kerem doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı senelere inşallah. İyi ki doğdun, seviliyorsun. Hediyelerin.
Tesekkürler Bugra, hediylerim cok tatli. Dogumdas mi diyorlar öyleyiz zaten. Demet Akalinlar kulübünden.
Tesekkür ederim.