Doğum Günün Kutlu Olsun Alamancı Kerem !

Yok la tum arşivi kendilerine almişlar galiba geçen @mrt-06 le de konusyorduk hatta:F Kesin Ebrunun o programını da arşivlemişlerdir:F

Turbanlı olarak haftasonu haberinde işaret dili var ve muhabirleri başka var mı 😱
Ebru Akel'in durumunu bilmiyorum bile. :F

Kanalin kendi imaji genel olarak bu. Fotoshopla turuncu logosuna turkuaz bir sal takilsa yeridir. :F

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ebru Akel'in durumunu bilmiyorum bile. :F

Kanalin kendi imaji genel olarak bu. Fotoshopla turuncu logosuna turkuaz bir sal takilsa yeridir. :F
Turkuazlısı a spor:A:A Git onu izle atvye dokunmayın ben satın alıcam eski günlerine döndürcem ay yapımla muhteşem işler yapıcam:F

• Güldürdün
Reactions: kerem
Turkuazlısı a spor:A:A Git onu izle atvye dokunmayın ben satın alıcam eski günlerine döndürcem ay yapımla muhteşem işler yapıcam:F
8. Gün mü? Sahin Tepesi mi? BSAG mi? Analar ve Anneler mi? :F Sec, begen, al. :A

Hakikaten ya yazik oldu. Dizileri de berbat zaten kanalin. :( En son Seviyor Sevmiyor'u izlemistim o kanalda. Ondan önce de Selena'ydi sanirim. :F

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
8. Gün mü? Sahin Tepesi mi? BSAG mi? Analar ve Anneler mi? :F Sec, begen, al. :A

Hakikaten ya yazik oldu. Dizileri de berbat zaten kanalin. :( En son Seviyor Sevmiyor'u izlemistim o kanalda. Ondan önce de Selena'ydi sanirim. :F
Ahh ahh BZÇ izlemediğiniz nasıl belli:( Saydiklarin içinden en iyisi Şahin Tepesiydi malasef:( 8.gün de bilim kurgu olarak giderdi de işte yapamıyoruz biz malasef o tur şeleri:X

• Güldürdün
Reactions: kerem
@kerem doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı senelere inşallah. :bhr: İyi ki doğdun, seviliyorsun. :Z Hediyelerin. :A

kad%C4%B1n-feyyaz-duman-kimdir-1280x720.jpg

XGQou5anahqg-dB8EjarRqxqL4V9v9ysT95WW-yN8Kg9TzWVWkiNNUjhA7qjpqts_f6evVZSKN7-XzrAdZGD-ZxiARLTwzW7lOq0pWyOprw4348UbZmJ4w

• Harika
Reactions: kerem and Çiğdem