sayamayacağim kadar cokSenin kac sevgilin var? 😱
sayamayacağim kadar cokSenin kac sevgilin var? 😱
bknz: La Casa de Papel 4. Sezon.Forumda guilty pleasure'cılar dolu![]()
Gencliginde cok daha fenasindir sen simdi.sayamayacağim kadar cok![]()
Bi de @Yiğittbknz: La Casa de Papel 4. Sezon.
Sen ve benim disimda sezonu begenen yoktu.![]()
Bi ara anlatırimGencliginde cok daha fenasindir sen simdi.![]()
Senle @Forumdash onlarin yaninda Brad-Angelina gibi duruyorsunuz.Ne istiyorsunuz güzelim çiftten![]()
Bilmem hızlandırılmış bir şekilde izledim zaten
Safiye ve Faik evli bile değillerSenle @Forumdash onlarin yaninda Brad-Angelina gibi duruyorsunuz.Gerci onlar da bosandi.
Yada onlar sizin yaninizda Faik-Safiye gibi duruyorlar mi desem.![]()
@sokak sanati'nda o bebekmis de prematüre dogmus ve annesi icin konusuyor havasi var.Bi de @Yiğitt
ama @Çiğdem de izlese beğenecek@sokak sanati hamile kadın sayesinde beğenir gibi olmuştu sanki
![]()
Bi de @Yiğitt
ama @Çiğdem de izlese beğenecek@sokak sanati hamile kadın sayesinde beğenir gibi olmuştu sanki
![]()
Doğurunca görcez havasını. O kediyi almasın hele@sokak sanati'nda o bebekmis de prematüre dogmus ve annesi icin konusuyor havasi var.![]()
Millet olay cikarirdi be, oha.Safiye ve Faik evli bile değiller(galiba)
Yaşlı başlı adamdan isin mi beklıyorsunBen beğendimHamile kadın demesek. Sör Alicia Sierra desek daha doğru olur.
![]()
Travesti mi ki Sör diyelim.Ben beğendimHamile kadın demesek. Sör Alicia Sierra desek daha doğru olur.
![]()
Onlar reality yapmadı magazin olarak anılıorlardı. Reality yapan Kuşum Aydın programı AHu Tugba ve Meriç mi neydiMillet olay cikarirdi be, oha.Evli olmamalarinin ihtimali bile yok.
Hersey reyting oyunuydu belki. 😱
Travesti mi ki Sör diyelim.@Forumdash
Ebru Akel mi? O niye böyle seylere bulasti?Onlar reality yapmadı magazin olarak anılıorlardı. Reality yapan Kuşum Aydın programı AHu Tugba ve Meriç mi neydiO işte tam bi kurguydu
Bi de Ebru Akel yapmişti ama kısa sürdü
![]()
Diziden sonra adalara gidersin dicem de giriş ve cıkışlari kapamışlarHee Travesti o yüzden hamile. Hatta değil oarda yastık var.
Neyse sizin pis iğrenç kirli dünyanıza tahammül edemeyeceğim daha fazla. Ada hayatınız nezihliģini konu alan Hatırla Sevgiliye gidiyorum ben by by![]()