sayamayacağim kadar cokSenin kac sevgilin var? 😱
sayamayacağim kadar cokSenin kac sevgilin var? 😱
bknz: La Casa de Papel 4. Sezon.Forumda guilty pleasure'cılar dolu
Gencliginde cok daha fenasindir sen simdi.sayamayacağim kadar cok
Bi de @Yiğittbknz: La Casa de Papel 4. Sezon.
Sen ve benim disimda sezonu begenen yoktu.
Bi ara anlatırimGencliginde cok daha fenasindir sen simdi.
Senle @Forumdash onlarin yaninda Brad-Angelina gibi duruyorsunuz. Gerci onlar da bosandi.Ne istiyorsunuz güzelim çiftten
Bilmem hızlandırılmış bir şekilde izledim zaten
Safiye ve Faik evli bile değiller (galiba)Senle @Forumdash onlarin yaninda Brad-Angelina gibi duruyorsunuz. Gerci onlar da bosandi.
Yada onlar sizin yaninizda Faik-Safiye gibi duruyorlar mi desem.
@sokak sanati'nda o bebekmis de prematüre dogmus ve annesi icin konusuyor havasi var.Bi de @Yiğitt
ama @Çiğdem de izlese beğenecek @sokak sanati hamile kadın sayesinde beğenir gibi olmuştu sanki
Bi de @Yiğitt
ama @Çiğdem de izlese beğenecek @sokak sanati hamile kadın sayesinde beğenir gibi olmuştu sanki
Doğurunca görcez havasını. O kediyi almasın hele @sokak sanati@sokak sanati'nda o bebekmis de prematüre dogmus ve annesi icin konusuyor havasi var.
Millet olay cikarirdi be, oha. Evli olmamalarinin ihtimali bile yok. Hersey reyting oyunuydu belki. 😱Safiye ve Faik evli bile değiller (galiba)
Yaşlı başlı adamdan isin mi beklıyorsunBen beğendim Hamile kadın demesek. Sör Alicia Sierra desek daha doğru olur.
Doğurunca görcez havasını. O kediyi almasın hele @sokak sanati
Travesti mi ki Sör diyelim. @ForumdashBen beğendim Hamile kadın demesek. Sör Alicia Sierra desek daha doğru olur.
Onlar reality yapmadı magazin olarak anılıorlardı. Reality yapan Kuşum Aydın programı AHu Tugba ve Meriç mi neydi O işte tam bi kurguydu Bi de Ebru Akel yapmişti ama kısa sürdüMillet olay cikarirdi be, oha. Evli olmamalarinin ihtimali bile yok. Hersey reyting oyunuydu belki. 😱
Travesti mi ki Sör diyelim. @Forumdash
Ebru Akel mi? O niye böyle seylere bulasti?Onlar reality yapmadı magazin olarak anılıorlardı. Reality yapan Kuşum Aydın programı AHu Tugba ve Meriç mi neydi O işte tam bi kurguydu Bi de Ebru Akel yapmişti ama kısa sürdü
Diziden sonra adalara gidersin dicem de giriş ve cıkışlari kapamışlarHee Travesti o yüzden hamile. Hatta değil oarda yastık var.
Neyse sizin pis iğrenç kirli dünyanıza tahammül edemeyeceğim daha fazla. Ada hayatınız nezihliģini konu alan Hatırla Sevgiliye gidiyorum ben by by