Sana kendi dizilerin yeter ama bende sözüm varYıldızlar yarışyorun bendeki bütün bölümlerini yok sayıyorum @Çiğdem
güzel fikir demi @ÇiğdemSana kendi dizilerin yeter ama bende sözüm var
30 a adım adım ilerliyoruz senle tabi senin yolun benden daha yakın @xemrexxxAşkım doğum günün kutlu olsun. Nice güzel, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve hep bizli yıllarına inşallah. İyi ki doğdun, iyi ki bizimlesin.
Kaliteli hediyelerini yolluyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 71354
Ekli dosyayı görüntüle 71355
Oo melun da başladı demek alınganlığa geçmiş olsun. 1 güne özledim yazmam, şöyle birkaç gün kaybol ortadan özlediğimi hissedeyim, yazarım elbet. Zaten biliyorsun sana verdiğim değeri..Iyyyy ortalık sıva koktu.. Biz foruma girmeyince Bully efeendi hiç yazmiyor özledik diye, alacağın olsun melun
Emanet işte naparsın, az daha idare edeceksin sonra bende zaten. Ona biliyorum ben yapacaklarımıAaa ben artık @Maskeli Fedai forumda olmasığı saniyelerde bile nerede bu diyecem merak etme ayoll 2.bucuk ay sonra ne ediyorsan et
Babamları köye yolladık akşam biz yine klasik bizde yatılı kalan tayfayla kaldık yeni gittiler @xemrexxx
@Maskeli Fedai kabuğunu kırdık ne sohbetler ediyordu @xBUGRAx ile ikisi anlarsınya @mrt-06Emanet işte naparsın, az daha idare edeceksin sonra bende zaten. Ona biliyorum ben yapacaklarımı
Oh, ne güzel eğlenmişsinizdir, sevindim canım senin adına İhtiyacın vardı buna.
Ahahahahah Profilimi ve özel mesajlarımı dolduruyordun nerdesin kardeşim, özlendin diye Bir gün ansızın gidecem..Oo melun da başladı demek alınganlığa geçmiş olsun. 1 güne özledim yazmam, şöyle birkaç gün kaybol ortadan özlediğimi hissedeyim, yazarım elbet. Zaten biliyorsun sana verdiğim değeri..
Ki geçmişte yazmışlığımız da var, profiline, özeline bakabilirsin. Gerçi bizim özel epey karışık bulman imkansız olur
Ahahahahah Profilimi ve özel mesajlarımı dolduruyordun nerdesin kardeşim, özlendin diye Bir gün ansızın gidecem..