- Reaksiyon puanı
- 29,881
- Puanı
- 1,059
Biz de seni canım benimŞımartmayın beni. Sizi çok seviyorum.
Konudaki videoyu izledin mi, sana da sürprizi var Harun'un
Gördüm maalesef evetKonudaki videoyu izledin mi, sana da sürprizi var Harun'un
Bugün kızlarla iyi dağıttı herhalde sabahtan beri yok. @sokak sanati @xemrexxxBiz de seni canım benim
Cadının klasik doğum günü kutlaması Yoruldu sön dönemde, kurtlarını bir güzel dökmüş, eğlenmiştir Hakkıdır sonuna kadar.Bugün kızlarla iyi dağıttı herhalde sabahtan beri yok. @sokak sanati @xemrexxx
Bir gün gelmeyince özledik.Cadının klasik doğum günü kutlaması Yoruldu sön dönemde, kurtlarını bir güzel dökmüş, eğlenmiştir Hakkıdır sonuna kadar.
Aynen boşuna yazmadım canım, "onsuz bir forumu hiçbirimiz düşünemiyoruz" diye.Bir gün gelmeyince özledik.
Biz de seni canım benim
Bir gün gelmeyince özledik.
Iyyyy ortalık sıva koktu.. Biz foruma girmeyince Bully efeendi hiç yazmiyor özledik diye, alacağın olsun melunAynen boşuna yazmadım canım, "onsuz bir forumu hiçbirimiz düşünemiyoruz" diye.
O zaman Aşk'sız olmaz. Bu klip şansa ben şarkıyı kullandıktan sonra Youtube'a girdi.Olur şuan şarkı yarışmacısı sunucusuna en iyi hediye işte
Kıskanmaaaa.Iyyyy ortalık sıva koktu.. Biz foruma girmeyince Bully efeendi hiç yazmiyor özledik diye, alacağın olsun melun
Bugün kızlarla iyi dağıttı herhalde sabahtan beri yok. @sokak sanati @xemrexxx
Cadının klasik doğum günü kutlaması Yoruldu sön dönemde, kurtlarını bir güzel dökmüş, eğlenmiştir Hakkıdır sonuna kadar.
Bir gün gelmeyince özledik.
Aynen boşuna yazmadım canım, "onsuz bir forumu hiçbirimiz düşünemiyoruz" diye.
Aaa ben artık @Maskeli Fedai forumda olmasığı saniyelerde bile nerede bu diyecem merak etme ayoll 2.bucuk ay sonra ne ediyorsan etIyyyy ortalık sıva koktu.. Biz foruma girmeyince Bully efeendi hiç yazmiyor özledik diye, alacağın olsun melun
Aaa tşşk ederim cnm Seninde içindeki cevheri yarışmamız sayesinde ortaya çıkarmıştık geçen yıl o dönemden beridir şu 2. yıla giren dönemini kesinlikle ilk yıllarına tercih ediyorum favori üyeyi kazanmanında kesinlikle baş sebeplerinden birisiydi inş senide hep böyle görürüzDoğum günün kutlu olsun @Çiğdem Nice mutlu yıllara. Allah forumumuzdan eksik etmesin.
Hedayelerin:
İzel'i kullanamadım içimde kalmasın.
Palada inanılmaz bir karakterdi zaten eski vadinin aşama aşama tüm kötü düşmanları ayrı ayrı efsanelerdi ahh ahhDoğum günün kutlu olsun @Çiğdem Sevdiklerinle beraber nice mutlu, huzurlu, sağlıklı senelere
Hediyelerin
Aaa unutulur mu Turgut Kenan yine şöyle bir diziyle dönsede izlesek keşke birlikteDoğum günün kutlu olsun kız oklava güzeli Nice mutlu senelere, iyi ki varsın @Çiğdem
Kötü karakterleri seversin sen bunlar da hediyelerin
Seninle ortak dizilerimizden olan cancağzım Turgut
Ekli dosyayı görüntüle 71265
Ve efsane Veli Cevher
Ekli dosyayı görüntüle 71266
Aaa tşşk ederim Azerileri kardeşlerimizi severiz oyüzden torpil geçebilirimDoğum günün kutlu olsun @Çiğdem nice mutlu yıllar diliyorum. İyice yaşını başını almışsın, ne olacak senin bu halin bilmiyorum...
Neyse o mevzuyu çok karıştırmadan hediyeni verip sıyrılıyorum aradan. Azeri kızı dinler misin bilmiyorum ama sağlam ve kaliteli bir ses...