Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aşkım doğum günün kutlu olsun. Nice güzel, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve hep bizli yıllarına inşallah. İyi ki doğdun, iyi ki bizimlesin. :bhr: :Z

Kaliteli hediyelerini yolluyorum...
71354

71355

• Harika
Reactions: Çiğdem
Iyyyy ortalık sıva koktu.. Biz foruma girmeyince Bully efeendi hiç yazmiyor özledik diye, alacağın olsun melun :T:
Oo melun da başladı demek alınganlığa geçmiş olsun. :A 1 güne özledim yazmam, şöyle birkaç gün kaybol ortadan özlediğimi hissedeyim, yazarım elbet. :A Zaten biliyorsun sana verdiğim değeri..

Ki geçmişte yazmışlığımız da var, profiline, özeline bakabilirsin. :A Gerçi bizim özel epey karışık bulman imkansız olur :F

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Aaa ben artık @Maskeli Fedai forumda olmasığı saniyelerde bile nerede bu diyecem merak etme ayoll :F 2.bucuk ay sonra ne ediyorsan et :A :A :A

Babamları köye yolladık akşam biz yine klasik bizde yatılı kalan tayfayla kaldık yeni gittiler :A :A :A @xemrexxx
Emanet işte naparsın, az daha idare edeceksin sonra bende zaten. :A Ona biliyorum ben yapacaklarımı :A

Oh, ne güzel eğlenmişsinizdir, sevindim canım senin adına :A İhtiyacın vardı buna. :D

Oo melun da başladı demek alınganlığa geçmiş olsun. :A 1 güne özledim yazmam, şöyle birkaç gün kaybol ortadan özlediğimi hissedeyim, yazarım elbet. :A Zaten biliyorsun sana verdiğim değeri..

Ki geçmişte yazmışlığımız da var, profiline, özeline bakabilirsin. :A Gerçi bizim özel epey karışık bulman imkansız olur :F
Ahahahahah :A Profilimi ve özel mesajlarımı dolduruyordun nerdesin kardeşim, özlendin diye :A Bir gün ansızın gidecem.. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully