Aaa tşşk ederim cnmSeninde içindeki cevheri yarışmamız sayesinde ortaya çıkarmıştık geçen yıl o dönemden beridir şu 2. yıla giren dönemini kesinlikle ilk yıllarına tercih ediyorum favori üyeyi kazanmanında kesinlikle baş sebeplerinden birisiydi inş senide hep böyle görürüz
Efsaneyi yine dinledik dün
Bana göre 18'sin biliyorsun.Sen bakma o kıskançlara.Gencecik, çok güzel bir kızsın maşallah..
Aaa evet reşit olabildik sonundaAblacım şimdi sen 18 oldun demi.
@MasacRE o tekli gifi lazım bana @Harunnn60 dönünce ayarlasınKonudaki videoyu izledin mi, sana da sürprizi var Harun'un
İyi en azından ecünnü damgasını basmadın.Aaa tşşk ederimAzerileri kardeşlerimizi severiz oyüzden torpil geçebilirim
Aaa tşşkler benim gözümde de sizler öylesiniz zaten insanlar birbirine değer vermeli kendi kendine verilen şeylerin bir önemi yok sizde iyiki varsınız ve tekrardan hoşgeldinBana ne @zuckerberg
Tebrikler Çiko.Forumun en efsanevi isimlerinden birisin.Bunu zaten biliyorsun
Hediyelerin
Ekli dosyayı görüntüle 71297
Şarkı efsane ama klipsiz daha etkili olabilirmiş aslındaO zaman Aşk'sız olmaz.Bu klip şansa ben şarkıyı kullandıktan sonra Youtube'a girdi.
Aaa tşşkler cnm çok iyi şarkılar ikiside çok özelDoğum günün kutlu olsun, sağlık ve huzur dolu nice yıllara. Forum için önemli isimlerdensin.@Çiğdem
En sevdiğin Tarkan albümünden bir şarkı:
Bu da 90’ların en sevdiğim şarkılarından biri... Hep Mustafa Sandal olmasın dedim.
Fok başkan bu tür şarkılarına tam puan verirdiTahmin etmiştim dinleyeceğinizi.Forumda da toplamamız lazım bizim kızları.
Öyle olanlar korkmasınlar ecünnülerden ayıklarız zaten avcılık yeteneğimiz bunun üzerineİyi en azından ecünnü damgasını basmadın.Zaten yapılmaz da, kızcağız sanatını yapan, orasını burasını açmayan, sesine güvenen bir hanım kızımız.
Dönecek az kaldıAaa unutulur mu TurgutKenan yine şöyle bir diziyle dönsede izlesek keşke birlikte
Forumdashta öyle dedi gitti ama bakalım inşDönecek az kaldı
Aaa çok tşşkler hediyelerim çok cici gerçektenMüttefikim, can sisterım sen bu forumun kalbisin, sen burada olmadığın zaman forumda hayat duruyor. İki - üç ay yokluğunda bunu çok daha iyi anladım, anladık. 10 günlüğüne fındığa giderken bile ne kadar üzüldüm biliyorsun. Sana verdiğim değeri de biliyorsun, iyi ki doğmuşsun, iyi ki forumdasın, iyi ki tanımışım seni. Nice forumlu, bizli yıllara cnm. Doğum günün kutlu olsun seni seviyoruuuuuuzz.
Hediyelerin;
Ekli dosyayı görüntüle 71345
Ekli dosyayı görüntüle 71346
Ekli dosyayı görüntüle 71347
Ekli dosyayı görüntüle 71348
Ekli dosyayı görüntüle 71349
Ekli dosyayı görüntüle 71350
Yıldızlar Yarışıyoru neden aldıysamAaa çok tşşkler hediyelerim çok cici gerçekten
Aaa biliyorum olmadım dönemde çok endişe etmişsin zaten facedende yazmışsın tabi size bişi olsa bizde aynı şekilde endişe ederiz bu karşılıklı aile konumumuz oldukça burası hep değerli kalmaya devam edecek
Boşver cnm sen kendi dizilerinle devam et
Yıldızlar yarışyorun bendeki bütün bölümlerini yok sayıyorum @ÇiğdemBoşver cnm sen kendi dizilerinle devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?