Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem nice mutlu, sağlıklı senelere :D

Al bakalım hediyelerini kuduruk şey :A

cs0u084eree2oteh_qlg.jpg

Jeffrey-Dean-Morgan-Norman-Reedus-Red-Carpet-2017.jpg

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Çiğdem and Bully
Bugün kızlarla iyi dağıttı herhalde sabahtan beri yok. :A @sokak sanati @xemrexxx
Cadının klasik doğum günü kutlaması :A Yoruldu sön dönemde, kurtlarını bir güzel dökmüş, eğlenmiştir :A Hakkıdır sonuna kadar. :A
Bir gün gelmeyince özledik. :bhr:
Aynen boşuna yazmadım canım, "onsuz bir forumu hiçbirimiz düşünemiyoruz" diye. :bhr:
Iyyyy ortalık sıva koktu.. Biz foruma girmeyince Bully efeendi hiç yazmiyor özledik diye, alacağın olsun melun :T:
Aaa ben artık @Maskeli Fedai forumda olmasığı saniyelerde bile nerede bu diyecem merak etme ayoll :F 2.bucuk ay sonra ne ediyorsan et :A :A :A

Babamları köye yolladık akşam biz yine klasik bizde yatılı kalan tayfayla kaldık yeni gittiler :A :A :A @xemrexxx

Doğum günün kutlu olsun, sağlık ve huzur dolu nice yıllara. Forum için önemli isimlerdensin. :bhr: @Çiğdem

En sevdiğin Tarkan albümünden bir şarkı:

Bu da 90’ların en sevdiğim şarkılarından biri... Hep Mustafa Sandal olmasın dedim. :D

• Harika
Reactions: Çiğdem
Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem Nice mutlu yıllara. :bhr: Allah forumumuzdan eksik etmesin. :A

Hedayelerin:

İlgili resim

İlgili resim

İzel'i kullanamadım içimde kalmasın. :A

Aaa tşşk ederim cnm :bhr: Seninde içindeki cevheri yarışmamız sayesinde ortaya çıkarmıştık geçen yıl o dönemden beridir şu 2. yıla giren dönemini kesinlikle ilk yıllarına tercih ediyorum favori üyeyi kazanmanında kesinlikle baş sebeplerinden birisiydi inş senide hep böyle görürüz :Z:Z:Z

Efsaneyi yine dinledik dün :Z:Z:Z

• Harika
Reactions: Özgür
Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem nice mutlu yıllar diliyorum. İyice yaşını başını almışsın, ne olacak senin bu halin bilmiyorum... :A :A

Neyse o mevzuyu çok karıştırmadan hediyeni verip sıyrılıyorum aradan. :A Azeri kızı dinler misin bilmiyorum ama sağlam ve kaliteli bir ses...

Aaa tşşk ederim :bhr: Azerileri kardeşlerimizi severiz oyüzden torpil geçebilirim :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes