TşekkürlerNice mutlu senelere iyiki varsınız
TşekkürlerNice mutlu senelere iyiki varsınız
Forumda belli etmesen de çok duygusal ve sezgisel hislerini bana belli ettiriyorsun. Bozmamaya çalışırsın her zaman herşey yolundaymış gibi davranırsın ama her zaman öyle değildir. Bazen o huyunu çok seviyorum, bazen sevmiyorum ama gerçekten iyi misin diye sorasım geliyor.Oooo Harun kıskanacak başım döndü yazıların hediyelerin hepsi çok güzel @Alamancı
ne diyim bilemedim çok teşekkürler
Forumun önemli üyelerinden oldun az çok katkımız olduysa ne mutluYazın MS de başlayınca asıl forumun güzel yönünü görüceksin demiştim yarışmakla iyide yaptın eski üyelerinde gelmesiyle şuan en keyifli zamanlarını geçirdiğini düşünüyorum forumda
Aaa tabi bizde ciddi olmamız gereken zamanlar oluyor ama sağlık ölüm kazalar başkaların başına gelen tecavüz vsyle haberler şehit haberleri vsyle vsyle ama bu kötü unsurları bir kenara bırakırsak eğer neşemiz enerjimiz hep yerinde şükürForumda belli etmesen de çok duygusal ve sezgisel hislerini bana belli ettiriyorsun. Bozmamaya çalışırsın her zaman herşey yolundaymış gibi davranırsın ama her zaman öyle değildir. Bazen o huyunu çok seviyorum, bazen sevmiyorum ama gerçekten iyi misin diye sorasım geliyor.
Yazılanların hepsini hakediyorsun canım, forumda takılıyorum iyiyim mutluyum ama sende bu forumun bir rengisin, sensiz bi forum asla olmaz yani.
Ilk kez doğum gününü kutladım diye özel olsun istedim, ilkler hiçbir zaman unutulmaz çünkü.
Seni mutlu ettiysem ne mutlu bana. Yinede bir sıkıntın olursada özelden yazabilirsin, Harun çok iyi bilir ben 2 yıl psikoloji okudum, birçok kez ona hem moral hem destek hemde tavsiyede bulunmuşumdur. Etkili olduğunu da söylerdi.Aaa tabi bizde ciddi olmamız gereken zamanlar oluyor ama sağlık ölüm kazalar başkaların başına gelen tecavüz vsyle haberler şehit haberleri vsyle vsyle ama bu kötü unsurları bir kenara bırakırsak eğer neşemiz enerjimiz hep yerinde şükür
Forumda da yine bu unsurlar dışındakı tüm sohbet konusmalarımızın goy goy dan ibaret ciddilikle alakası olmadını her fırsatda hatırlatıyoruz gerçi bizi artık herkes biliyordurBurası panayır gibi bir yer üyeler sadece eğlenmek amaçlı kullanmalı bu çok önemli
Aaa evet bu kutlamanı unutmucam gerçekten hatta diğer yıllar geçen yılın altında kaldın diyebilirim çok mutlu ettin beni Alamancı
Harunun pehleyen suratını değiştirmek çok zor kulakları çınlasınSeni mutlu ettiysem ne mutlu bana. Yinede bir sıkıntın olursada özelden yazabilirsin, Harun çok iyi bilir ben 2 yıl psikoloji okudum, birçok kez ona hem moral hem destek hemde tavsiyede bulunmuşumdur. Etkili olduğunu da söylerdi.
O zoru ben başardım işte, Harun Kerem'iyle çok mutlu.Harunun pehleyen suratını değiştirmek çok zor kulakları çınlasın
Bana doğum günü süprizi edecekti bakalım yarın yoklarım napacakO zoru ben başardım işte, Harun Kerem'iyle çok mutlu.
Az önce konuştuk, yarın Messenger'a uğrasın diye mesaj at dedi.Bana doğum günü süprizi edecekti bakalım yarın yoklarım napacak
Onlada öyle kutlaşırızAz önce konuştuk, yarın Messenger'a uğrasın diye mesaj at dedi.
Gel diyorum, bana sen yetersin diyor. Neyseki 1. yılımdan birkaç gün sonra gelecek.Onlada öyle kutlaşırız
2 ay sonrada bekliyoruz artık Süper Mod oldu ama işi bize yıkıp kaçtı
Aaa sen yine şey moduna girdin aslanda avlıyormusun alamanyadaGel diyorum, bana sen yetersin diyor. Neyseki 1. yılımdan birkaç gün sonra gelecek.
Avımı yarın detaylıca anlatacağım sana.Aaa sen yine şey moduna girdin aslanda avlıyormusun alamanyada
Şarkıları yapıp bende yatacam cicili bicili rüyalar tekrar teşekkürlerAvımı yarın detaylıca anlatacağım sana.
Ben uyuymaya gider, senin deyiminle yeni yaşında cicili bici rüyalar canım.
Kenan gibi biriyle evlenmek kim o kim beaaaa kendini selena yaptı hemen demek ileride kenan gibi biriyle evlenmeyi planlıyor @serhatt konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?