Hahha benim aklıma şey gelmişti Ekremi öldürüyordu geçmişe gidipaaaa kendini selena yaptı hemen demek ileride kenan gibi biriyle evlenmeyi planlıyor @serhatt konuya
Ama Ben Selenaysam sen Hades ben Nanaysam Sen Şoker
Hahha benim aklıma şey gelmişti Ekremi öldürüyordu geçmişe gidipaaaa kendini selena yaptı hemen demek ileride kenan gibi biriyle evlenmeyi planlıyor @serhatt konuya
Doğum günü ve Yılbaşı kutlamalarımızBu sene de forumda olmasaydım daha özelini yapacaktım mecburÇıtayı her zaman yükseltmek gerekSeneye nolur, nasıl olur bakacaz artık duruma
Ne güzel, klasikleşti artık sizin kutlama, sizinkileri de yollarsınız.Şöyle güzel bir eğlenin, dökün kurtlarınızıMecbur, ms ertelenmeye gelmez.
Aaa teşekkürler cnm inş hep birlikte
Özel günleri sevdiklerinle kutlamak iyidir.Doğum günü ve Yılbaşı kutlamalarımız
İnsan birazda tuhaf oluyor bugün doğduğunu düşününce garip bir de hüzün kaplıyor
sıskalığı çirkinliği o zamandan belliymiş
Niyeyse yanaklar tombiş doğuştan öylesıskalığı çirkinliği o zamandan belliymiş
Aaa evet bu şarkısıda çok güzeldir Suç Bende Albümünü dinleyebilirsin baştan Gölgede Aynı kadar klasik hit albümlerden hiç boş şarkısı yokÖzel günleri sevdiklerinle kutlamak iyidir.Benim kutlamalarda da alkol oluyor sadece biraz.Musti saolsun biz erkekler için şarkı da yapmış, açıp dinliyoruz.
Benim doğum günümde de ben hüzünlenmiştim hatırlarsan.Yaş alınca ister istemez hüzünleniyorsun ama eğlenmek de istiyorsun, tuhaf günler cidden şu doğum günleri
Aaa teşekkürler cnm sende çok şirin bir oğlansın gerçekten sevecenlik sende de fazlasıyla varKız @Çiğdem- doğum günün kutlu olsunİyi ki üye olmuşsun foruma da tanımışız seniNeşen ve enerjin hiç eksilmesin, hep böyle olİyi ki doğdun
Yeni yaşında inşallah aşk kapını çalar da evlenirsin
Bu da hediyelerin
Ve tabi ki Çiğdem denilince akla gelen şey
TeşekkürlerAaa teşekkürler cnm sende çok şirin bir oğlansın gerçekten sevecenlik sende de fazlasıyla varAnnenin adını taşıdığımada seviniyorum gerçekten güzel isim sizede ailece mutluluk dilerim
Aaa hediyelerimde ayrı güzel Çukur en özel dizilerimden oklavam zaten olamzsa olmazım onuda sandığımda koleksionuma katarım cnmTeşekkürlerHediyelere yorum yapmadın, beğenmedin mi
Güzelmiş aynen, ruhu dinlendiriyor.Aaa evet bu şarkısıda çok güzeldir Suç Bende Albümünü dinleyebilirsin baştan Gölgede Aynı kadar klasik hit albümlerden hiç boş şarkısı yok
Aaa bu şarkının hikayeside ayrı çoğu kişi bilmez orjial klibi yasaklanmıştı hiç bir yer de ne bilgisi vardı ne görüntüsü kısa bir teaserini sonunda bulabildikGüzelmiş aynen, ruhu dinlendiriyor.Suç Bende'nin birçoğunu bilirim ama hatırlamadıklarımı da dinlerim bi ara.Beni Ağlatma'yı Galatasaray küfürlü marş olarak kullanıyor zaten söylemiştim sana.
Bu da çok güzeldir.
Yasakçı zihniyeti kınıyor ve lanetliyoruz.Aaa bu şarkının hikayeside ayrı çoğu kişi bilmez orjial klibi yasaklanmıştı hiç bir yer de ne bilgisi vardı ne görüntüsü kısa bir teaserini sonunda bulabildikErotik klipten dolayı yasaklanan kliplerinden daha doğrusu klibi
Aaa teşekkürler konu ve güzel düşüncelerin için cicili bicili rüyalarYasakçı zihniyeti kınıyor ve lanetliyoruz.
Canım ben çok yorgunum, yatayım artık. Cicili bicili rüyalar sana doğum günü kızı.
Oooo Harun kıskanacak başım döndü yazıların hediyelerin hepsi çok güzel @Alamancı
@Çiğdem- forumun neşesi,
canı, kanı, en samimisi, en özeli, en neşe saçanı, en doğalı, en iyimseri, en harika olanı, en büsbütünü, en çok emek vereni, en seveni, en sevileni, en umut vereni, en çok bağlayanı iyiki bu dünyaya geldin.İyiki seninle tanıştım, doğum günün çok kutlu, musmutlu, heyecan dolu olsun. Iyiki bu dünyaya geldin. Iyiki varsın canım.
Sana bir Can Bonomo, birde Sia hediye ediyorum. Biri iyiki doğduğun diğeri de iyiki varolduğun ve senle tanıştığım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?