Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem

Tebrikler @Çiğdem- İnşallah çok güzel bir yaş geçirirsin. Bunu hakettiğine bütün kalbimle inanıyorum. :bhr:
yakın zamanda sana hediye vermiştim. Üst üste gelince şaşırdım. :D

Çıkış şarkısı. :)

Kız ne alaka evlenince buraya niye giremeyesin.:F
sonra dönermiyim bilmiyorum ama ilk etapta forumu bırakıcam :( :( :(

aaa teşekkürler çok güzel bir şarkı :bhr::bhr::bhr:

75 bin konum 4.yıl konum yine kutlamalar gelecek sen hediyeleri stokla şimdiden
:Z:Z:Z

sonra dönermiyim bilmiyorum ama ilk etapta forumu bırakıcam :( :( :(

aaa teşekkürler çok güzel bir şarkı :bhr::bhr::bhr:

75 bin konum 4.yıl konum yine kutlamalar gelecek sen hediyeleri stokla şimdiden
:Z:Z:Z

Nişandan balayına kadar bırak zaten. Sonra hayat rutinleşecek. Kocan işe sen ev işlerine şuan yaptığın gibi. Bence dönersin.:A

Nişandan balayına kadar bırak zaten. Sonra hayat rutinleşecek. Kocan işe sen ev işlerine şuan yaptığın gibi. Bence dönersin.:A
aa inş dedğin gibi olur cnm ben karamsarım biraz :F

ayy seni annemmi tuttu doğum günümde hemen başıma üşüştün forumdan bulup paramı yolladı sana havale ikna et kızımı diye :A :A :A

aa inş dedğin gibi olur cnm ben karamsarım biraz :F

ayy seni annemmi tuttu doğum günümde hemen başıma üşüştün forumdan bulup paramı yolladı sana havale ikna et kızımı diye :A :A :A

Annenle iyi ikili olurduk biz.:A

Bunu izlemem lazım. Koca koca adamlar senin nefret ettiğin kızı nasıl sahiplenmişler:A

Annenle iyi ikili olurduk biz.:A

Bunu izlemem lazım. Koca koca adamlar senin nefret ettiğin kızı nasıl sahiplenmişler:A

Hhhaa aa ben durum güncellemesi yapmıştım koca koca adamlara çocukluklarını yeniden yaşatıyor tilki kız diye bu videoları gördükten sonra demiştim :A :A :A

Tebriklerr Çiğdemmm. :bhr:
sincap_209407.jpg

Ben de buna benzer bir foto yapmayı düşündüm. Ama kız yerinde Mustafa Sandal olacaktı, Photoshop'la koyacaktım. Öpüşeceklerdi hatta :F Ama bu fikrin aklıma gece 4'te gelmesi ve çok saçma olması hasebiyle vazgeçtim :F
HHAHA ohaa gece 4 te onlarımı düşünüyordun :F :F :F

6'ya kadar uyumayınca insanın aklına sağlıklı fikirler gelmiyor :F
Haha çok saçma ya :F Hatta Sincap ve Mustafa Sandal resmi indirmiştim bile, az daha başlayacaktım birleştirmeye :(
aaa aslında musti ve sincapım yan yana çok iyi olurdu iki en sevdiğim şey :bhr:

niye yapmadın ozaman @Ahmed mi hevesini kaçırdı :F

Burada sincapla öpüşen bir Mustafa Sandal görmek istemezsin diye düşündüm :F :(
Hhaha aa o şekil hoşş durmazdı evet fikir güzel ama uygulama yanlış olucakmış :A

sincap videon daha güzel onu çalarm ben Doğum partimde arkdslarım zaten alışık :F

Hhaha aa o şekil hoşş durmazdı evet fikir güzel ama uygulama yanlış olucakmış :A

sincap videon daha güzel onu çalarm ben Doğum partimde arkdslarım zaten alışık :F
Onur duyarım şarkımın kullanılmasından :A
Zaten üşenmeyip 10 saat yapmışlar bi de :F