asıl millet sana gülecek şarkını dinlerken neyse şimdi geç oldu yarın gündüz paylasırım üyelere biraz kutlasınlardaşimdiden başlayalım
asıl millet sana gülecek şarkını dinlerken neyse şimdi geç oldu yarın gündüz paylasırım üyelere biraz kutlasınlardaşimdiden başlayalım
Harika attımya @xemrexxx in cins konusuna bileİçerikte yazılanlara katılmakla beraber nice seneler dilerim.
Ayrıca bir insan doğum günü konusuna niye güldürdün smileyi atarki. Neyse.
aa olurmu gamzelerim bile görünüyorYoo fotolardan hiç belli değil tam aksine aşırı suratsız görünüyorsun hiç gülmüyorsun
Yok diğer atan arkadaşlaraydı o. Pc ye geçimde bi atarım.
aaa çok teşekkürler fox benim için özel hazırlamış gibi hissettimDoğum günün kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu sevdiklerinle nice yıllara.
Bu da hediyen #SeninleÇokGüzelFORUM
Gamzende mi var vay ben ölemHarika attımya @xemrexxx in cins konusuna bile
tşşk bir noyan hediyesi isterim efe yokken
aa olurmu gamzelerim bile görünüyor
@Harunnn60 ınkı harikalık ama @xemrexxx inki eğlenmelik olmuş çokta haksız diyemiyorum millete harunla duygulanan emreyle kendine geliyor pc geçince daha iyi görürsünYok diğer atan arkadaşlaraydı o. Pc ye geçimde bi atarım.
var tabi ayoll gülünce ortaya çıkıyorGamzende mi var vay ben ölem
Gamze zaten gülünce ortaya çıkar@Harunnn60 ınkı harikalık ama @xemrexxx inki eğlenmelik olmuş çokta haksız diyemiyorum millete harunla duygulanan emreyle kendine geliyor pc geçince daha iyi görürsün
var tabi ayoll gülünce ortaya çıkıyor
emrenin konusu @mrt-06 neyseki harun önce davranmışForumumuzun cadolozu; @destere nin hogathası, Giresunun yüz karası @Çiğdem- bugün 26 (kimliğe göre 36) yaşına giriyor. 5 yılda sadece 1 yaş yaşlanan forumun utanç abidesini kutluyoruz, mutlu yıllar.
Neyse hediyelere geçelim;
@vadikızı ile atışmanı paylaşıyorum buradan, sözleri biraz değiştirirsek sana tam uyuyor. Mesela ''O forumdan bu foruma çirkef (Çiğdem) sıçramış, 36 yaşında çiğdem abla pek de evde kalmış''
Ne diyodum hediye, al sana yaşadığın büyük hayal kırıklıklarından bazıları ( @Yiğitt in sevindiği anlar )
Bu da 10 yıl sonra sen ve kocacığın
Son olarak seni duble çatlatıcı bir videoyla ödül faslını kapatıyorum ve yeni yaşında yüce rabbim seni neden böyle yaratmış diye düşünüp artık intihar etmeni temenni ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 57068
hhahaha ayy bune bee yüzünü görünce korktum kız sanıyordumo haruna artık harun abi dicez
Emre'nin de konusu güzelmiş kendince iltifat etmiş sana. @xemrexxx
hhaha aa tabi @xemrexxx de konusunu beğendim o sever beni bilirsinPek konuşma hatta tanışma fırsatı bile bulamasakta ne yalan söyleyeyim başlarda yorumlarını okuduğumda bu manyak kim böyle diyordum ama zamanla fikirlerim değişti, neşe katıyorsun gerçekten. İyiki doğdun iyi varsın canım, musmutlu seneler @Çiğdem-
Seni sevmeyen mi var? Bak @denizz19 bile seni sevmemeye çalışırken pes etti şimdi kraliçem diye rüyalarına giriyorsun.
Askere gidiyorum diye bu sempatik hallerim dönüşte eski ben olurumSeni sevmeyen mi var? Bak @denizz19 bile seni sevmemeye çalışırken pes etti şimdi kraliçem diye rüyalarına giriyorsun.
Of gece gece Emre Kendine yeni oyuncak bulsana seno haruna artık harun abi dicez
ahh tşşk ederim cnmSeni sevmeyen mi var? Bak @denizz19 bile seni sevmemeye çalışırken pes etti şimdi kraliçem diye rüyalarına giriyorsun.
HHAHA videoyu izledinmiOf gece gece Emre Kendine yeni oyuncak bulsana sen
Biliyorumahh tşşk ederim cnm
yaş bunalımına girmem inş
HHAHA videoyu izledinmi