Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem

şimdiden başlayalım:A
latest
asıl millet sana gülecek şarkını dinlerken :F neyse şimdi geç oldu yarın gündüz paylasırım üyelere biraz kutlasınlarda :A :A :A

Doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu sevdiklerinle nice yıllara. :D

Bu da hediyen #SeninleÇokGüzelFORUM :bhr: :A

Forumumuzun cadolozu; @destere nin hogathası, Giresunun yüz karası @Çiğdem- bugün 26 (kimliğe göre 36) yaşına giriyor. 5 yılda sadece 1 yaş yaşlanan forumun utanç abidesini kutluyoruz, mutlu yıllar.

Neyse hediyelere geçelim;

@vadikızı ile atışmanı paylaşıyorum buradan, sözleri biraz değiştirirsek sana tam uyuyor. Mesela ''O forumdan bu foruma çirkef (Çiğdem) sıçramış, 36 yaşında çiğdem abla pek de evde kalmış''

Ne diyodum hediye, al sana yaşadığın büyük hayal kırıklıklarından bazıları ( @Yiğitt in sevindiği anlar:A )

Bu da 10 yıl sonra sen ve kocacığın:A

Son olarak seni duble çatlatıcı bir videoyla ödül faslını kapatıyorum ve yeni yaşında yüce rabbim seni neden böyle yaratmış diye düşünüp artık intihar etmeni temenni ediyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 57068

emrenin konusu @mrt-06 neyseki harun önce davranmış :F :F :F

Pek konuşma hatta tanışma fırsatı bile bulamasakta ne yalan söyleyeyim başlarda yorumlarını okuduğumda bu manyak kim böyle diyordum ama zamanla fikirlerim değişti, neşe katıyorsun gerçekten. İyiki doğdun iyi varsın canım, musmutlu seneler :love1: @Çiğdem-

Emre'nin de konusu güzelmiş kendince iltifat etmiş sana. :F @xemrexxx
Pek konuşma hatta tanışma fırsatı bile bulamasakta ne yalan söyleyeyim başlarda yorumlarını okuduğumda bu manyak kim böyle diyordum ama zamanla fikirlerim değişti, neşe katıyorsun gerçekten. İyiki doğdun iyi varsın canım, musmutlu seneler :love1: @Çiğdem-
hhaha aa tabi @xemrexxx de konusunu beğendim :bhr: o sever beni bilirsin :A :A :A

Teşekkür ederim @Thequeer :bhr: bizi ilk görenler hep öyle diyerek başlıyor zaten oyüzden çokta şey yapma :F :F :F ama sende renk kattın foruma :A

@xemrexxx