Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem

Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem- yani açıkçası @Harunnn60 ın abarttığı kadar pespembe musmutlu bir hayatın yok ama burada maşallah cıvıl cıvılsın ben pek inanmasam da :A neyse önemli değil benim için artık konu çok dağıldı pardon :A iyi yaşlara inşallah :D

Hediyen :A

2fa9ec3e-7501-4214-8770-4f9188dd7f54.jpg
İhtiyarlığa bir yıl daha yaklaşman kutlu olsun :A @Çiğdem-
Ailenle birlikte huzurlu, mutlu ve her şeyden önce sağlıklı nice yıllara :)
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve huzurlu yaşlara. :bhr: @Çiğdem-

Hediyelerin:

Bunlara bakmadan önce tansiyon düşürücü hap al. :A
192918_1235498022380_full.jpg

supernatural-guys-in-bed-2016.jpg
aaa teşekkür ederim çocuklar :bhr::bhr::bhr:

aa yok reelde dahada enerjik canlıyım yüzüm çok güleç zaten fotolardan bellidir :F ama forumada sanaldan oalbildiğince kişiliğimi yansıtmaya çalısıyorum :Z @denizz19

@Tolstoyevski bir kadına yaşlılık konusunuda en olmadık zamanda diyorsun vlla :F ama en azından ölmene az kalmış demedin buda bir gelişme tşşk :A :A :A

@Aserat ooo hediyelerim süper vlla şarkılarda jensende :A :A :A

aa yok reelde dahada enerjik canlıyım yüzüm çok güleç zaten fotolardan bellidir :F ama forumada sanaldan oalbildiğince kişiliğimi yansıtmaya çalısıyorum :Z @denizz19

@Tolstoyevski bir kadına yaşlılık konusunuda en olmadık zamanda diyorsun vlla :F ama en azından ölmene az kalmış demedin buda bir gelişme tşşk :A :A :A

Hediyeleri özenle seçtim. :A
Destansı bir mesaj yazıyor olabilir :A
Bu arada bir şeyi okumanı bekliyorum ama tık yok hala. :A
ayol yaşlandı iyice ; yaşlılığına ver unutuyor:A
18'liklere taş çıkartır o. :A

kız bak @destere den sana mesaj var hogatha yeni yaşında parlak bulursa şu ilk sahnedenki gibi basarım onu diyor:A @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @Dosi @gizem ak @S.G.A.T. @denizz19 @xBUGRAx @Aserat @cookies @ozgur2113 @Doğu @MEnes @Tolstoyevski

@xemrexxx gğzel gif'ler buluyor şöyle gülmeli kahkahalı gif'ler koyarız yarın buraya :A Sende peçeteleri hazırla :A

Neyse şarjım %9 oldu. Ben çıkıyorum. :A
@Çiğdem- doğum günün kutlu olsun buda hediyen
@Çiğdem-
iyi geceler şimdiden cicili bicili rüyalar ozaman güzel düşüncelerin için çok teşekkürler
:bhr::bhr::bhr: @Harunnn60

@pompy aaa teşekkürler bu sahneyi izleyecem şimdi sevdiğim sahnelerden :A

Yoo fotolardan hiç belli değil tam aksine aşırı suratsız görünüyorsun hiç gülmüyorsun :A

İçerikte yazılanlara katılmakla beraber nice seneler dilerim. :X

Ayrıca bir insan doğum günü konusuna niye güldürdün smileyi atarki. Neyse. :A