Konuyu ilk Harun açmıştı üzgünümla bari başlık benim başlık olaydı böyle mesajım çok alakasız duruyor.ss
Konuyu ilk Harun açmıştı üzgünümla bari başlık benim başlık olaydı böyle mesajım çok alakasız duruyor.ss
sen al o başlığıda basında parala bee neyseki @Harunnn60 imdatıma yetişti geç kalsa 1 sanşye yanmıştık ayollla bari başlık benim başlık olaydı böyle mesajım çok alakasız duruyor.ss
Maatbasını engelledik yoksa manşet olacaktın anasayfa dasen al o başlığıda basında parala bee neyseki @Harunnn60 imdatıma yetişti geç kalsa 1 sanşye yanmıştık ayoll
O kadar hediye verdik ama bir teşekkür yok.sen al o başlığıda basında parala bee neyseki @Harunnn60 imdatıma yetişti geç kalsa 1 sanşye yanmıştık ayoll
Destansı bir mesaj yazıyor olabilirO kadar hediye verdik ama bir teşekkür yok.
ayol yaşlandı iyice ; yaşlılığına ver unutuyorO kadar hediye verdik ama bir teşekkür yok.
Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem- yani açıkçası @Harunnn60 ın abarttığı kadar pespembe musmutlu bir hayatın yok ama burada maşallah cıvıl cıvılsın ben pek inanmasam da neyse önemli değil benim için artık konu çok dağıldı pardon iyi yaşlara inşallah
Hediyen
İhtiyarlığa bir yıl daha yaklaşman kutlu olsun @Çiğdem-
Ailenle birlikte huzurlu, mutlu ve her şeyden önce sağlıklı nice yıllara
aaa teşekkür ederim çocuklarDoğum günün kutlu olsun nice mutlu ve huzurlu yaşlara. @Çiğdem-
Hediyelerin:
Bunlara bakmadan önce tansiyon düşürücü hap al.
Hediyeleri özenle seçtim.aaa teşekkür ederim çocuklar
aa yok reelde dahada enerjik canlıyım yüzüm çok güleç zaten fotolardan bellidir ama forumada sanaldan oalbildiğince kişiliğimi yansıtmaya çalısıyorum @denizz19
@Tolstoyevski bir kadına yaşlılık konusunuda en olmadık zamanda diyorsun vlla ama en azından ölmene az kalmış demedin buda bir gelişme tşşk
@Aserat ooo hediyelerim süper vlla şarkılarda jensende
Bu arada bir şeyi okumanı bekliyorum ama tık yok hala.Destansı bir mesaj yazıyor olabilir
18'liklere taş çıkartır o.ayol yaşlandı iyice ; yaşlılığına ver unutuyor
kız bak @destere den sana mesaj var hogatha yeni yaşında parlak bulursa şu ilk sahnedenki gibi basarım onu diyor @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @Dosi @gizem ak @S.G.A.T. @denizz19 @xBUGRAx @Aserat @cookies @ozgur2113 @Doğu @MEnes @Tolstoyevskiaaa teşekkür ederim çocuklar
aa yok reelde dahada enerjik canlıyım yüzüm çok güleç zaten fotolardan bellidir ama forumada sanaldan oalbildiğince kişiliğimi yansıtmaya çalısıyorum @denizz19
@Tolstoyevski bir kadına yaşlılık konusunuda en olmadık zamanda diyorsun vlla ama en azından ölmene az kalmış demedin buda bir gelişme tşşk
ayol yaşlandı iyice ; yaşlılığına ver unutuyor
Destansı bir mesaj yazıyor olabilir
Hhaha aa iki konu açılınca bir karmaşa yaşadık nereye park edeceğimi bilmediğimden bir bekledik biraz emrenin cins konusu harunun süper konusunuda biraz şeye getirmiş oldu gümbürtüyeO kadar hediye verdik ama bir teşekkür yok.
tabisi de taş çıkartır bu çirkinliği görenin böbreğinde direkt taş çıkarHediyeleri özenle seçtim.
Bu arada bir şeyi okumanı bekliyorum ama tık yok hala.
18'liklere taş çıkartır o.
Silerim konuyu görürsün.ssHhaha aa iki konu açılınca bir karmaşa yaşadık nereye park edeceğimi bilmediğimden bir bekledik biraz emrenin cins konusu harunun süper konusunuda biraz şeye getirmiş oldu gümbürtüye
kız bak @destere den sana mesaj var hogatha yeni yaşında parlak bulursa şu ilk sahnedenki gibi basarım onu diyor @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @Dosi @gizem ak @S.G.A.T. @denizz19 @xBUGRAx @Aserat @cookies @ozgur2113 @Doğu @MEnes @Tolstoyevski
@destere yarın gelecekmi gerçekten büyük soru işareti forum emrakla bekliyorBakalım destere gelecek kim
Yarın güleriz Çiğdem'e @xemrexxx
şimdiden başlayalım@xemrexxx gğzel gif'ler buluyor şöyle gülmeli kahkahalı gif'ler koyarız yarın buraya Sende peçeteleri hazırla
Neyse şarjım %9 oldu. Ben çıkıyorum.
@xemrexxx gğzel gif'ler buluyor şöyle gülmeli kahkahalı gif'ler koyarız yarın buraya Sende peçeteleri hazırla
Neyse şarjım %9 oldu. Ben çıkıyorum.
iyi geceler şimdiden cicili bicili rüyalar ozaman güzel düşüncelerin için çok teşekkürler
Yoo fotolardan hiç belli değil tam aksine aşırı suratsız görünüyorsun hiç gülmüyorsunaaa teşekkür ederim çocuklar