Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem

Uykum geldi aneyy

Hadi öpüyorum iyi ki doğdun tekrardan.
Bende yatacam yarın akşam kızlar gelir sabaha akdar kutlarız enerji depolamam lazım

gündüz foruma gelir kutlayanalra tşşk ederim birde emrenin bana söylediği şarkıyı paylasırım giderim

Canım ablam seni ne kadar çok sevdiğimi bilirsin, gerçekten öz ablam gibi sen de beni öz kardeşin gibi seviyorsun, aramızda olan bu "abla-kardeş" sözde veya sanal bir şey değil, gerçek, senin varlığın benim için çok önemli zor günlerimde hep destek oldun sanal sınırları zorlayarak elinden geleni yaptın, hiç unutmayacağım. Birlikte üzüldük, birlikte sevindik, birçok şey paylaştık birbirimizle.. Dilerim yeni yaşında da bu bağımız daha da güçlenir.. Yeni yaşın sana yeni kapılar açar, kalbin gibi güzel bir yaş olur. İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun.. @Çiğdem-

Hediye olarak sana akrostiş şiir yazdım, "Ğ" ile başlayan kelime olmadığı için G yaptım o kısmı ama önemli olan isime uyumlu olması.

Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem-

Demek 26 yaşına girdin? Orta yaş bunalımına çeyrek kalmış sayılır. Gerçi insan orta yaşta hangi bunalıma girse şaşırıyor bu günlerde, o kadar çok var ki

Ama tabii ki de yaşın hiçbir önemi yok, Yaş önemli değil önemli olan içindeki mutluluk ve neşe. Ve sende onlardan tükenmeyecek kadar var

Ay sanki 40 yaşına gelmişsin gibi bir muamele yapmışım
Hepi topu 3 yaş büyüksün benden

Bu da internet aleminde ünlü olan sincap şarkısı

Mutlu yıllar Çiğdem, nice sağlıklı ve güzel yıllara inşallah.

Hediye veremiyorum, tatil + telefon. Başka zamana artık.

Mutlu Yıllar @Çiğdem- . Nice güzel sağlıklı yıllara.

Umarım bu yıl artık evlenirsin yoksa ciddi problem.

Hediyelerin. (Sen her kutlamada kendi sevdiklerini hediye ediyordun gün intikam günüdür.
)

3 bomba. 1 milyonluk klip. İlk ikisi çatlatmadıysa Bu kesin çatlatır seni.

aa teşekkürler ama ben mustimin sizlerin sevdiği şarkıları hediye ediyordum ben daha iyi niyetliyim

hhaha aa gerçekten son şarkıda olmamış dedim tam ecünnüler hediye etmemiş en azından diyordumki son şarkıyı görene kadar

Mutlu yıllar Çiğdem, nice sağlıklı ve güzel yıllara inşallah.

Hediye veremiyorum, tatil + telefon. Başka zamana artık.
teşekkür ederim cnm sen şuna parlaklarımı seninle paylaşmamak için bir bahanem oldu desene

ayy çok teşekkürler doğum günüme kadar yeni albüm çıkmadı bunu dinleriz artık

hhaha aa evet daha genciz tabikide ehrnekadar merdiven dayasakta 30 a fizik olarak pörsümüz ergen ecünnüleri cebimden çıkartırım hala

ooo bu süresi çok uzun ben bu sincap şarkısını doğum günü partimde çalayım akşama geceye

ahh çok teşekkürler cnm düşüncelerini biliyorum tabikide ama duymakta ihtiyaç tabi

kapak fotom yaptım bunu çok cici durdu profilimde

Zoraki sevdiğim 1 şarkı vardı her seferinde onu hediye ediyordun.

Kız cidden sen ne zaman evleneceksin. Kariyerde yapmıyorsun 26 yaşına kadar niye bekledin.

Zoraki sevdiğim 1 şarkı vardı her seferinde onu hediye ediyordun.

Kız cidden sen ne zaman evleneceksin. Kariyerde yapmıyorsun 26 yaşına kadar niye bekledin.
çalışsam daha erken evlenirdim aslında
ev rahat geldi sanırım

şu forumda geçen 4 yılım büyük etken oynadı bunda aslında buranında etkisi illaki olmuştur

@xemrexxx 'in projesi buydu zaten. Seni foruma bağlayıp evde bırakmak. Büyük resmi gördüm sonunda.
Hhaha aa bilmiyorum

reel daha önemli evet ama forumuda ha diyip nasıl bırakıcam yarışmalar diyoruz yıllık plan kuruyoruz @Yiğitt survivor gelecek yaz diyor
yani hiç ayrılmıcaz gibi yıllık planlar kuruyoruz ha diyip evlenp forumu bırakmak kolay değil benim için

Kız ne alaka evlenince buraya niye giremeyesin.

Tebrikler @Çiğdem- İnşallah çok güzel bir yaş geçirirsin. Bunu hakettiğine bütün kalbimle inanıyorum.

yakın zamanda sana hediye vermiştim. Üst üste gelince şaşırdım.

Çıkış şarkısı.