Ha evet Bilge Şen'i ben de çok severim ama bazen insan kime alışırsa o daha iyi geliyor bir de Guven müven ondan senaryo saçmaladı
Güven başlı başına saçmalıktı.
Alıştığı kişinin gitmesi kötü oluyor.
Ha evet Bilge Şen'i ben de çok severim ama bazen insan kime alışırsa o daha iyi geliyor bir de Guven müven ondan senaryo saçmaladı
Evet ya deli deli şeyler yapıyordu Emre'nin annesi de öyle mesela tam arada yine Ramazan Amca çok iyiydi rahmetli randevuevinden çıkmazdı çavuşlarlaGüven başlı başına saçmalıktı.Resmen diziyi batırdılar o sezon.
Alıştığı kişinin gitmesi kötü oluyor.![]()
Evet ya deli deli şeyler yapıyordu Emre'nin annesi de öyle mesela tam arada yine Ramazan Amca çok iyiydi rahmetli randevuevinden çıkmazdı çavuşlarla
Aynen öyle oluyor
Emre'nin annesi bana balayı zamanı biraz çok yapış geldi yoksa iyiydiEmre'nin annesi ve Ramazan Amca gayet iyiydi bence, renk katıyorlardı diziye.![]()
Emre'nin annesi bana balayı zamanı biraz çok yapış geldi yoksa iyiydi
Ramazan Amca'ya diyecek yok efsaneydi hele çavuşlarla birlikte iyice renk katıyordu
Evet onlara diyecek yok Emre'nin annesi düğün sahnesinde komikti de bilmiyorum balayıda illa gelecem gelecemRamazan Amca ve çavuşları diziye ayrı bir renk katıyordu, güldürüyorlardı.
Bilmiyorum ya. Ben seviyordum Emre'nin annesini.![]()
Evet onlara diyecek yok Emre'nin annesi düğün sahnesinde komikti de bilmiyorum balayıda illa gelecem gelecem
Evet o zaman baya iyiydi ama Mazhar'ın Zümrüt Tahir'e kapıldığını duysaydı o sahneler olmazdı keşke öyle bir şey olsaydı baya iyi olurduOlabilir, ama renk katmıştı o da diziye.Mazhar ile evlenince daha iyi olmuştu.
![]()
Evet o zaman baya iyiydi ama Mazhar'ın Zümrüt Tahir'e kapıldığını duysaydı o sahneler olmazdı keşke öyle bir şey olsaydı baya iyi olurdu![]()
Vardı ya mazisi Tahir sonrası Zümrüt hatta Ayta Sözeri oynamıştı böyle kırmızı deri ceketliZümrüt Tahir kimdi?Hatırlayamadım...
Vardı ya mazisi Tahir sonrası Zümrüt hatta Ayta Sözeri oynamıştı böyle kırmızı deri ceketli
Evet oynadıAyta Sözeri de mi oynadı Akasya Durağında? 😱 Bilmiyorum o bölümleri.
Bak bak ben de çok severim Ayta'yıBakarım mutlaka. Ayta varmış çünkü.![]()
Bak bak ben de çok severim Ayta'yı
Bu arada aha bir ortak yön daha![]()
Ben de onun için izliyorum yoksa çrkilmez Ayta'sızBenimle Söyle'de seviyorum Ayta'yı. Oyuncu olduğunu bilmiyordum.![]()
Ben de onun için izliyorum yoksa çrkilmez Ayta'sız
Tabi oyunculuk da yaptı orada vardı bir de paramparça da Kerimanyak haipshaneye girmişti orada da vardı Nezaket di orada![]()
Evet, Ayta'sız çekilmez.Hem Akasya Durağına hem de Paramparça'ya bakacağım mutlaka.
![]()