Evet ben de mesela Engin Akyürek'i çok severim hatta tek Bir Aşk İki Hayat yeter ama ben de beğenmedim Sefirin Kızı'nı
Bir Aşk İki Hayatı izlemek istiyordum, ama izlemedim.
Evet ben de mesela Engin Akyürek'i çok severim hatta tek Bir Aşk İki Hayat yeter ama ben de beğenmedim Sefirin Kızı'nı
A şimdi farkettim az buz Yabancı Damat dışında Engini izlemedim ki ben![]()
Ben bir yanlışlıkla Vodafone tv almıştım o zaman izledim Bizim Için Şampiyon'u fa az izledim de o çok sarmadıBir Aşk İki Hayatı izlemek istiyordum, ama izlemedim.Engin'in bugüne kadar hiç bir yapımını izlemedim.
![]()
Ben bir yanlışlıkla Vodafone tv almıştım o zaman izledim Bizim Için Şampiyon'u fa az izledim de o çok sarmadı
Evet ben de tekrarlardan biliyom zaten hem de şeydi Nehir var ya onun partneriydi soyadını unuttumYabancı Damat izlemedim ben, orada da mı oynadı o?![]()
Bencde sevdim de sarmadı çokO filmi de izlemedim, ama tanıtımı güzeldi.
Evet ben de tekrarlardan biliyom zaten hem de şeydi Nehir var ya onun partneriydi soyadını unuttum![]()
Bencde sevdim de sarmadı çok
İşte herkesin zevki aynı değil ki başta bileti alıp sıkıldıysa mesela ben de başta çok sevdimAma baya izlendi sinemada.![]()
İşte herkesin zevki aynı değil ki başta bileti alıp sıkıldıysa mesela ben de başta çok sevdim![]()
Ben de birkaç sene önce 8 de mi ne izliyordum ya da 6 erkene veriyorlar bir onu bir Akasya Durağı'ni izleyemiyorum yaaTekrarları Kanal D'de yayınlanıyor ama sabahın körü 6'da.Biraz daha geç yayınlansa izlerdim. Nehir Erdoğan.
![]()
Ben de birkaç sene önce 8 de mi ne izliyordum ya da 6 erkene veriyorlar bir onu bir Akasya Durağı'ni izleyemiyorum yaa
Evet ben çoğu yerde yaşıyom onuAynen, herkesin zevki farklı.![]()
Evet ben çoğu yerde yaşıyom onu
Ben de öğleden sonra 6 dayken bakıyordum şimdi de varmı varsa izleyeyim yine arada bakıyorum da youtubedan tv de iyi oluyor hem de ara bölümleri başları ve sonları kötüAkasya Durağını teve2'den izliyorum, ama Yabancı Damat'ı izleyemiyorum.![]()
Evet hele ben çok yaşıyorum onu her diziyi kolay kolay izlemediğimden olda gerek zaarAynı şeyleri izlediğin, beğendiğin kişileri bulmak zor.![]()
Ben de öğleden sonra 6 dayken bakıyordum şimdi de varmı varsa izleyeyim yine arada bakıyorum da youtubedan tv de iyi oluyor hem de ara bölümleri başları ve sonları kötü
Evet hele ben çok yaşıyorum onu her diziyi kolay kolay izlemediğimden olda gerek zaar