eTV Dizi Savaşları'nda 3. Sezon Sona Erdi! | Kazanan: Aşk Yeniden (ozgur2113)

Sunucu sonuçları açıklarken bi işler çeviriyor dedim ama ses etmediydim netice de kazanan Aşk Yeniden olmuş tebrikler @ozgur2113 :A
Ben de AFK görünce şaşırmıştım çünkü daha önce AY'ye yüksek puan vermiştin diye hatırlıyorum :A Teşekkürler desteğin için :A
Finalde oylamada yakın sonuçlar çıkmış:)
@ozgur2113 tebrikler yarışmayı kazanmışsın:) @denizz19 finalde olmak ayrıca büyük bir başarı sanada tebrikler:)
İki yarışmacıda bu yarışmaya renk kattınız:)
@Aserat bir tebrikte şans yarışmanın 3.sezonunuda başarıyla sunduğum için:)
Teşekkür ederim :)

Aşk Yeniden'in kazanmasına sevindim güzel sonuç olmuş tebrikler @ozgur2113 :D @denizz19 sana karşı da bir gıcıklığım yok ama dizi konusunda anlaşamıyoruz bir türlü senle sevindim dizinin 2. olmasına :A Sana da tebrikler buraya kadar gelmek de başarıdır :D

@ozgur2113 oyumu sana vermedim ama iyi yaristin kazanmayi hakettin tebrikler :A
@denizz19 sanada tebrikler kankacim cok iyi yaristin kazanmayi da hakettin ama olmadi hatta sana 20 puanlik oy gönderdim ama pis sunucu kabul etmedi :A :A
@Aserat sen beni tebrik etmemisssin o yüzden sana tebrik yok :A

@ozgur2113 oyumu sana vermedim ama iyi yaristin kazanmayi hakettin tebrikler :A
@denizz19 sanada tebrikler kankacim cok iyi yaristin kazanmayi da hakettin ama olmadi hatta sana 20 puanlik oy gönderdim ama pis sunucu kabul etmedi :A :A
@Aserat sen beni tebrik etmemisssin o yüzden sana tebrik yok :A
İlk 3'e bile giremedin neyi tebrik edeyim ki? Hem 20 puan bir şakadan ibaretti şimdi @denizz19 ciddi sanıp neden kabul etmedin demesin. :A

İlk sezonu geçen yaz @batuhankaralar Dizi Dizi Fav10 adıyla sunmuştu sonra ben de sonbaharda Dizi Savaşları olarak yayınlamaya başladım ama bitiremedim. Bu yaz da 2 ve 3. sezonları bitirdik. :X
Skddjdjjd dizi dizi fav10 un devamımı bu :) ne yarışmaydı bi ilk bölümüne bakmıştım ama bişi hatırlamıyorum :(

4. Sezona ben jüri falan olabilirim nasıl bir yarışmaydı ki yani türü neydi yarışmanın napılıyodu :)

Skddjdjjd dizi dizi fav10 un devamımı bu :) ne yarışmaydı bi ilk bölümüne bakmıştım ama bişi hatırlamıyorum :(

4. Sezona ben jüri falan olabilirim nasıl bir yarışmaydı ki yani türü neydi yarışmanın napılıyodu :)
Her yarışmacı bir dizi seçip her hafta ondan sahneler gönderiyor ve en beğendiğinden en az beğendiğine kadar sıralayıp özelden oy gönderiyorsun. Zaten yeni sezon gelecek yaz olacak o zamana kadar yarışacak bir dizi bulabilirsin. :X

Her yarışmacı bir dizi seçip her hafta ondan sahneler gönderiyor ve en beğendiğinden en az beğendiğine kadar sıralayıp özelden oy gönderiyorsun. Zaten yeni sezon gelecek yaz olacak o zamana kadar yarışacak bir dizi bulabilirsin. :X

Aa ben bu yarışmanın konusuna girdim bu yaz hatta @xemrexxx meryemle yarışmıştı :)

Bulurum belki bakalım :)

Hayır o dediğin Yıldızlar Yarışıyor'du. Aslında puanlama sistemi onunla, MusicSurvivor'la ve Benim Albümüm'le aynı ama tabii ufak tefek farklar var. :)
Aa pardon baya yarışma girdi araya karışmışlar halbuki diziler yarışıyor demişsin ama ben ona rağmen meryem demişim kafam yorgun biraz galiba :)

Olmamisi hakettin su anda :A ilk 3 e senin yüzünden giremedim :A ayrica ben 20 puan konusunda ciddiydim saka falan degildi :A :A
O zaman diğer jüri üyelerinin puanını da 20'den saymam gerekecekti ki işler daha da uzayacaktı. Elenmen de tamamen seçtiğin sahneyle alakalı. Değiştirme ihtimalin varken ısrar ettin ben ne yapayım. :A