Bakalım artık, Kanal D'yi blu tv ambargosu sebebiyle kınıyorum.Ben sevdiririm bence sana.Ayrıca çok iyi bir dizidir bence izlemediysen tavsiye ederim izle yazın.
Bakalım artık, Kanal D'yi blu tv ambargosu sebebiyle kınıyorum.Ben sevdiririm bence sana.Ayrıca çok iyi bir dizidir bence izlemediysen tavsiye ederim izle yazın.
Ooo bi dakika 2 dk yetmiyor bana öyle sınırlama varsa şimdiden çekilimİlk hafta için sahnelerinizi en geç Yarın 22.30'a kadar gönderebilirsiniz. Sahneleriniz en fazla 2 dakika olmalı ve recap yerini de sahnelerle birlikte bana yollamanız gerekiyor.
@Bully @denizz19 @Çiğdem- @ozgur2113 @vadikızı @Billy Kane @MayısKralı @turkuazz @batuhankaralar @MEnes
Bu arada jüri üyelerimiz de @EFE UYSAL, @Yiğitt, @OzaN ve @xemrexxx oldu.
Onu biz 2.5 yaptık, size yeter o.Ooo bi dakika 2 dk yetmiyor bana öyle sınırlama varsa şimdiden çekilim
Neyse şimdi baktım ilk sahnem 2 dk 30 saniyeymişOnu biz 2.5 yaptık, size yeter o.
İstersen jüri üyesi olabilirsin.Başvurular bitti herhalde [emoji17] yoksa bende katılabilirdim.
Yarışmayı daha çok tercih ediyordum. Zaten program Batuhan dayken katılacaktım ama zaman sıkıntısından olmadı [emoji17] neyse yarışmacılar tam ise katılmasam da sıkıntı olmaz.İstersen jüri üyesi olabilirsin.
bu ne zaman basladıda sahne süreside geldi ayollSahne Gönderenler: @denizz19 @Bully @Billy Kane @vadikızı @turkuazz
Sahne Göndermeyenler: @ozgur2113 @Çiğdem- @MayısKralı @batuhankaralar @MEnes
Son süre bugün 22.30'dur. Zamanında göndermeyenler -10 puan ile başlayacaktır.
Jüriyi tamamlar tamamlamaz süreniz başlamış oldu işte.bu ne zaman basladıda sahne süreside geldi ayoll
açsana 1.hafta konusunuJüriyi tamamlar tamamlamaz süreniz başlamış oldu işte.
Aslında sahneler tamamlandıktan sonra açmayı düşünüyordum, ama akşama doğru olabilir.açsana 1.hafta konusunu
@ozgur2113 @MayısKralı @batuhankaralar
Sahnelerinizi belirtilen zamana kadar yollamamanız durumunda -10 ile başlayacaksınız.
O kadar etiketledim, görmedin mi?Son sahne süresi falan ne zaman hiç haberim yok ki
1. hafta konusunu açmadın ki ben bilmiyorum
İstersen jüri üyesi olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?