Dizi Savaşları | 6. Hafta Sonuçları

Bu hafta konuk jürisi olarak bizi şereflendiren @xemrexxx'in oyları:
Parmaklıklar Ardında: 6
Poyraz Karayel: 5
Karadayı: 4
Beni Böyle Sev: 3
Kurtlar Vadisi: 2
Diriliş Ertuğrul: 1

SON 2 KİŞİ!

@Çiğdem- in bu yarışmayı dörtgözle takip etmesi lazım vadisi gitti gidiyor? yüzünü görmek isterdim kızın gerçi gördük öredeğe benziyorda:) kızarmış yüzlü ördek güzel olurdu :)

Gelecek hafta hepsini aynı anda açıklayacağım. Emek harcıyoruz burada, milletin umurunda değil.
şaka maka 5 sayfa doldu nerdeyse yani öyle konuya alaka göstermiyorlarda diyemezsin :) yarışmacı sayısı azalınca jüri sayısını bollaştırman lazım başka türlü konuyu coşturmak zor :) yinede kalan yarışmacılara göre ve de 6 aydır devam eden yarışmaya göre ilgi hiçde fena sayılmaz :)

Forumun tadı tuzu, çiçeği böceği ve diğer her şeyi olan @destere'nin puanları:
Parmaklıklar Ardında: 6 puan
Poyraz Karayel: 5 puan
Karadayı: 4 puan
Beni Böyle Sev: 3 puan
Diriliş Ertuğrul: 2 puan
Kurtlar Vadisi: 1 puan

SON 1 KİŞİ!

şaka maka 5 sayfa doldu nerdeyse yani öyle konuya alaka göstermiyorlarda diyemezsin :) yarışmacı sayısı azalınca jüri sayısını bollaştırman lazım başka türlü konuyu coşturmak zor :) yinede kalan yarışmacılara göre ve de 6 aydır devam eden yarışmaya göre ilgi hiçde fena sayılmaz :)
Çok haklısın, ama insanın morali bozulmuyor değil. Yine de 2. sezonda daha hareketli olacaktır sanırım. :)

Forumun tadı tuzu, çiçeği böceği ve diğer her şeyi olan @destere'nin puanları:
Parmaklıklar Ardında: 6 puan
Poyraz Karayel: 5 puan
Karadayı: 4 puan
Beni Böyle Sev: 3 puan
Diriliş Ertuğrul: 2 puan
Kurtlar Vadisi: 1 puan
puanlarımla gurur duyuyorum :)) ne güzel puan vermişim bir puan alan birileri saçını yolmaya başlar artık :))

Vay @destere 5 puan iyidir teşekkürler sahnemi beğendiğine sevindim. :D

var olanların arasında fena sayılmazdı :)