valla aynı durumdayız bende ilk kez görüyorumda ben forumda yoktum senin gözüne çarpmıştır bir yerlerdeAyol ne ara 6. Haftayı geçti bu yarışma
İlk defa görüyorum 😱
valla aynı durumdayız bende ilk kez görüyorumda ben forumda yoktum senin gözüne çarpmıştır bir yerlerdeAyol ne ara 6. Haftayı geçti bu yarışma
İlk defa görüyorum 😱
Geyiği başlatan sensin. Hem konu coşuyor işte, fena mı?Hadi geyiği bırak da açıklamaya devam et
valla aynı durumdayız bende ilk kez görüyorumda ben forumda yoktum senin gözüne çarpmıştır bir yerlerde
"Dizi Dizi Fav10" adıyla @batuhankaralar yürütüyordu, ama ben ismini değiştirdim.Ayol ne ara 6. Haftayı geçti bu yarışma
İlk defa görüyorum 😱
@Tzira yakıştıramadım @EFE UYSAL teşekkürler
Hadi, biraz hareketlendirin konuyu.@Tzira teşekkürler.
Biz şaklaban mıyız Bitse de gitsek havasındayız zaten geldiğimize şükret.Hadi, biraz hareketlendirin konuyu.
Gıcık işte, ne olacak? .ssBiz şaklaban mıyız Bitse de gitsek havasındayız zaten geldiğimize şükret.
1 puanıma bayıldım.Yorumlarıyla kimi zaman insanı gıcık edebilen süper moderatör @Bully'nin puanları:
5 Puan: Karadayı
4 Puan: Parmaklıklar Ardında
3 Puan: Kurtlar Vadisi
2 Puan: Beni Böyle Sev
1 Puan: Diriliş Ertuğrul
Gıcık işte, ne olacak? .ss
O zamsn ba Pkya neden 1 verdin deme1 puanıma bayıldım.
Ay sunucuya kaç puan verecektim. ssAma ben 2 puanına bayılmadım.
5, hatta 10; belki de daha fazlası.Ay sunucuya kaç puan verecektim. ss
Diriliş elendikten sonra yarışmadan ayrılırsın artık.O zamsn ba Pkya neden 1 verdin deme
Hyr Pkya 1 vermek icin glecemDiriliş elendikten sonra yarışmadan ayrılırsın artık.
Vay pis. ss Bunun acısını Ceceli'den çıkarırız artık.Hyr Pkya 1 vermek icin glecem
Bari sen biraz konuş, @Bully'den hayır yok.@Tzira yakıştıramadım @EFE UYSAL teşekkürler
Şarkı seçimimi nasıl buldun bu arada? Biraz alakasız bir soru oldu gerçi.Vay pis. ss Bunun acısını Ceceli'den çıkarırız artık.
Bir kere izlesen hatrim yokmuVay pis. ss Bunun acısını Ceceli'den çıkarırız artık.