Deniz Çakır'ı severim zaten gerçekten performansı iyiydi.Ama dizi, sahnenin geneli.
Kınadım seni kınım kınım
Deniz Çakır'ı severim zaten gerçekten performansı iyiydi.Ama dizi, sahnenin geneli.
Deniz Çakır'ın etkisiyle merak etme kıpırdama oldu bu sefer oyumda ama beklentiyi çok yükseltme lütfen.Kınadım seni kınım kınım
Deniz Çakır'ın etkisiyle merak etme kıpırdama oldu bu sefer oyumda ama beklentiyi çok yükseltme lütfen.Hatta hiç yükseltme.
Gökçe'yi Kayıp Şehir'le birlikte beğendim ben onun öncesindeki oyunculuğunu sevemedim hiç.Gökçe ile kıpırdama olur mu biraz daha.Gökçe'ninde var böyle performansı.
hatırlamıyorumHer halde bu sahneye de düşük verilmez. Deniz Çakır yaşamış be.@dizi kolik @Çiğdem- @S.G.A.T. @eskici @MasacRE- @mesmeso61 @ozgur2113 @xBUGRAx @mrt-06 @Dosi @Sherlock
Deniz Çakır oynamamış yaşamış. İyi puanlar bekliyorum
Kısmet değilmiş be Serhan'ımBari kapışmayı bitireydik.@Bully
Normalde ben de öyle düşünürdüm.Kısmet değilmiş be Serhan'ımYerime gelecek arkadaş da kazanacaktır yarışmayı, boru değil bu İçerde sonuçta
Tabii Bully gidiyor diye içten içe bir avantaj yakalayıp sevindiğini hisseder gibiyim
Yinemi ertelendiDUYURU | Son oy gönderme tarihi Çarşamba 20.00'ye ertelenmiştir.
Oy Göndermeyenler: @Bully @denizz19 @mrt-06 @eskici @Çiğdem- @FaJi @MasacRE-@MayısKralı @mesmeso61 @ozgur2113 @Sherlock @Yiğitt
@MayısKralı
Bugün çok yorgunum da yarın kullanabilirim eve erken gelirsem.Yinemi ertelendi
@Yiğitt oy yollaAserat zor durumda
@turkuazz madem yarismaya katilacan oy yolla
@ozgur2113 ayaginin tozuyla Aserata oylarini yolla
@MasacRE- son gorevimde utandirma hemen oy yolla @FaJi sendebu arada forumu birakacagimi yazdim fransiz kalmissin
@xemrexxx okadar destek oldum yarismalarinda oy yolla buraya
@eskici son dakika adamlari olmayi birak. AŞK işlerinin yakışıklı jönü oy yolla
@mesmeso61 özel jürim jet hiziyla oylarini yolla @Aserat a
@Bully yollamzsada olur yoksa attigi fark kapanmaz
Ben olmayinca yarismasi hep erteleniyorBugün çok yorgunum da yarın kullanabilirim eve erken gelirsem.
Hayırdır, kalma kararı mı aldın?Ben olmayinca yarismasi hep erteleniyoraz yardim edeyim dedimyarin yapışırım yakana
Yok Cuma son günüm benimHayırdır, kalma kararı mı aldın?
Benimkinin üstünden zaman gecseydiOy Göndermeyenler: @Bully @denizz19 @mrt-06 @eskici @MasacRE-@FaJi @Harunnn60 @MayısKralı @MasacRE- @ozgur2113 @mesmeso61 @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt
Artık gönderseniz güzel olur.
@FaJi
Oy Göndermeyenler: @Bully @denizz19 @mrt-06 @eskici @MasacRE-@FaJi @Harunnn60 @MayısKralı @MasacRE- @ozgur2113 @mesmeso61 @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt
Artık gönderseniz güzel olur.
@FaJi
Pardon bir karışıklık olmuş. Evet göndermiştin.Göndermiş olmam lazım.
3. daha ertelemek istemiyorum bu yüzden işi sıkı tutmak lazım.Benimkinin üstünden zaman gecseydi
Sherlocku etiketlememiştimPardon bir karışıklık olmuş. Evet göndermiştin.
3. daha ertelemek istemiyorum bu yüzden işi sıkı tutmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?