Ben adını söyleyip konuya leke sürmek istemiyorum.Diğer yarışma derken, Survivor mı
Ben adını söyleyip konuya leke sürmek istemiyorum.Diğer yarışma derken, Survivor mı
Seni bir lekelerim görürsün. ssBen adını söyleyip konuya leke sürmek istemiyorum.
Hepinize tesekkurler. Benim yillardir gecirdigim bir rahatsizligim var ama iyiye gitmekte. son zamanlardada bas agrim baslamisti. suanki tedavim onun icinIyi olacagimdan eminim. Yakinda anne babama kavusacagim ve Türkiye bana herzaman şifa olmustur. eminim yine öyle olacaktir
Forumada kafam dağilsin diye giriyorum ve son haftalardada elimden gelediğince tartismalardan uzak durmaya calisiyorum çunku beni inanilmaz etkiliyor. Aktifligimi bir ara azaltmamda bundan kaynaklaniyor
@vadikızı @Bully @S.G.A.T. @denizz19 @Aserat @turkuazz
tamam Kavak Yelleri gençlik efsanesiydi ama diğerlerini neden aşağıladın şimdi?Anne ve Kardeş Payı gibi o kadar boş dizi varken Kavak Yelleri elenirse üzülürüm
Anne Kavak Yellerini 3'e katlar aslında Kavak Yelleri de güzel ama sen sahne seçme problemlisinAnne ve Kardeş Payı gibi o kadar boş dizi varken Kavak Yelleri elenirse üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?