- Reaksiyon puanı
- 59,030
- Puanı
- 1,060
@destere'nin foruma veda vakti gelmiş artık..
@destere'nin foruma veda vakti gelmiş artık..
al birini vur ötekine ikiside berbat seçimlerle geliyor
tamda seni övüyordum lafımı kestin insanın övüşü bitmeden sözünün kesilmesi kadar kötü bişey yok@destere'nin foruma veda vakti gelmiş artık..Fil hafızalıyım diye övünürdü, o eski halinden eser yok şimdi.
![]()
Ben yokum senden kötü oy almıcamal birini vur ötekine ikiside berbat seçimlerle geliyor)
tamda seni övüyordum lafımı kestin insanın övüşü bitmeden sözünün kesilmesi kadar kötü bişey yok![]()
bu sefer kurtuldun elimdenBen yokum senden kötü oy almıcam![]()
Filinta ile gelicektim sen varsın diye Vazgeçtimbu sefer kurtuldun elimdenyokmuydu şöyle pis bir dizi kenarda köşede? sen pis dizileri çabuk bulursun nasıl oldu pas geçtin bu sefer
![]()
@destere'nin foruma veda vakti gelmiş artık..Fil hafızalıyım diye övünürdü, o eski halinden eser yok şimdi.
![]()
yani sunucu bendim benim lafima itiraz ediyoral birini vur ötekine ikiside berbat seçimlerle geliyor)
tamda seni övüyordum lafımı kestin insanın övüşü bitmeden sözünün kesilmesi kadar kötü bişey yok![]()
gelsen ne güzel olurduFilinta ile gelicektim sen varsın diye Vazgeçtim![]()
içerdede bir yaşlı amcamız var onun haricinde hepsi nefretlik başroldeki iki oğlanda çöpyani sunucu bendim benim lafima itiraz ediyor
destere Icerde için ne diyecen ? Bully onla gelicek. Gerçi ben Çağatay döktürmüş deyince diss attın mesajıma![]()
yani sunucu bendim benim lafima itiraz ediyor
destere Icerde için ne diyecen ? Bully onla gelicek. Gerçi ben Çağatay döktürmüş deyince diss attın mesajıma![]()
gelsen ne güzel olurdusenin yüzünden şimdi @vadikızı nın aksiyonik dizisi sonunculukta yer alacak
içerdede bir yaşlı amcamız var onun haricinde hepsi nefretlik başroldeki iki oğlanda çöpgelsin gelsin harika olur
) her hafta cücük kadar oy verip stres atarım
![]()
Çağatay gözüme girdiDizide 2 kızımız var zaten, ikisi de geri planda
Çetin Amca ile puan toplamaya çalışacaz artık destere'den![]()
Sen ve aksiyonÇağatay gözüme girdihatta finali bile izlemeye karar verdim
beni çekerse kendine yazdan sonra ilk bölümden izlerim belki
Çağatay candırÇağatay gözüme girdihatta finali bile izlemeye karar verdim
beni çekerse kendine yazdan sonra ilk bölümden izlerim belki
Suskunları bastan sona izlemiş biriyim. Hayrola niye bu izlenime kapildinki?Sen ve aksiyon![]()
İzlediklerin arasında şuan hiç aksiyonluk dizi yoktu ordan kapıldımSuskunları bastan sona izlemiş biriyim. Hayrola niye bu izlenime kapildinki?
Kuzey güney aksiyon sayiliyorsa onuda baştan sona izledim 😉
çağatay hiç bir karede gözükmemeliDizide 2 kızımız var zaten, ikisi de geri planda
Çetin Amca ile puan toplamaya çalışacaz artık destere'den![]()
Söz sevilmezmiÇağatay candırFeriha, Medcezir, İçerde, tutmayan işi olmadı daha adamımın, maşallah diyelim nazar değdirmeyelim
Söz'ü sevdiysen İçerde'yi de seversin bence, şans ver derim![]()
Söz var 😉İzlediklerin arasında şuan hiç aksiyonluk dizi yoktu ordan kapıldım![]()
İyi bareSöz sevilmezmi
Çagatayi zaten o saydigin dizilerde izledim. ferihayi bastan sona baktim. Ben Mertle kardes oldugunu ögrendiği sahnedeki performansini cok beğendim
Söz var 😉
benim diss i gölgeleyecek hiçbir harika icat edilmedi daha
he he izle izleİyi bareBende Survivor bitsin bu asker dizilerini izlemeye başlıcam
![]()
Sana gelsinbenim diss i gölgeleyecek hiçbir harika icat edilmedi daha
he he izle izlekımıl kımıl oğlanların kaynaştığı diziler izle noyan topacı yakışır sana
)
bu sakallı yumurtanın dizisi bitti heralde artık noyan diye sayıklamıyorsun son haftalarda