al birini vur ötekine ikiside berbat seçimlerle geliyor )yok o @Bully idi çocuklar duymasin jenerigi ile gelmisti 😉
tamda seni övüyordum lafımı kestin insanın övüşü bitmeden sözünün kesilmesi kadar kötü bişey yok@destere'nin foruma veda vakti gelmiş artık.. Fil hafızalıyım diye övünürdü, o eski halinden eser yok şimdi.
Ben yokum senden kötü oy almıcamal birini vur ötekine ikiside berbat seçimlerle geliyor )
tamda seni övüyordum lafımı kestin insanın övüşü bitmeden sözünün kesilmesi kadar kötü bişey yok
bu sefer kurtuldun elimden yokmuydu şöyle pis bir dizi kenarda köşede? sen pis dizileri çabuk bulursun nasıl oldu pas geçtin bu seferBen yokum senden kötü oy almıcam
Filinta ile gelicektim sen varsın diye Vazgeçtimbu sefer kurtuldun elimden yokmuydu şöyle pis bir dizi kenarda köşede? sen pis dizileri çabuk bulursun nasıl oldu pas geçtin bu sefer
@destere'nin foruma veda vakti gelmiş artık.. Fil hafızalıyım diye övünürdü, o eski halinden eser yok şimdi.
yani sunucu bendim benim lafima itiraz ediyoral birini vur ötekine ikiside berbat seçimlerle geliyor )
tamda seni övüyordum lafımı kestin insanın övüşü bitmeden sözünün kesilmesi kadar kötü bişey yok
gelsen ne güzel olurdu senin yüzünden şimdi @vadikızı nın aksiyonik dizisi sonunculukta yer alacakFilinta ile gelicektim sen varsın diye Vazgeçtim
içerdede bir yaşlı amcamız var onun haricinde hepsi nefretlik başroldeki iki oğlanda çöp gelsin gelsin harika olur ) her hafta cücük kadar oy verip stres atarımyani sunucu bendim benim lafima itiraz ediyor
destere Icerde için ne diyecen ? Bully onla gelicek. Gerçi ben Çağatay döktürmüş deyince diss attın mesajıma
yani sunucu bendim benim lafima itiraz ediyor
destere Icerde için ne diyecen ? Bully onla gelicek. Gerçi ben Çağatay döktürmüş deyince diss attın mesajıma
gelsen ne güzel olurdu senin yüzünden şimdi @vadikızı nın aksiyonik dizisi sonunculukta yer alacak
içerdede bir yaşlı amcamız var onun haricinde hepsi nefretlik başroldeki iki oğlanda çöp gelsin gelsin harika olur ) her hafta cücük kadar oy verip stres atarım
Çağatay gözüme girdi hatta finali bile izlemeye karar verdim beni çekerse kendine yazdan sonra ilk bölümden izlerim belkiDizide 2 kızımız var zaten, ikisi de geri planda
Çetin Amca ile puan toplamaya çalışacaz artık destere'den
Sen ve aksiyonÇağatay gözüme girdi hatta finali bile izlemeye karar verdim beni çekerse kendine yazdan sonra ilk bölümden izlerim belki
Çağatay candır Feriha, Medcezir, İçerde, tutmayan işi olmadı daha adamımın, maşallah diyelim nazar değdirmeyelimÇağatay gözüme girdi hatta finali bile izlemeye karar verdim beni çekerse kendine yazdan sonra ilk bölümden izlerim belki
Suskunları bastan sona izlemiş biriyim. Hayrola niye bu izlenime kapildinki?Sen ve aksiyon
İzlediklerin arasında şuan hiç aksiyonluk dizi yoktu ordan kapıldımSuskunları bastan sona izlemiş biriyim. Hayrola niye bu izlenime kapildinki?
Kuzey güney aksiyon sayiliyorsa onuda baştan sona izledim 😉
çağatay hiç bir karede gözükmemeliDizide 2 kızımız var zaten, ikisi de geri planda
Çetin Amca ile puan toplamaya çalışacaz artık destere'den
Söz sevilmezmiÇağatay candır Feriha, Medcezir, İçerde, tutmayan işi olmadı daha adamımın, maşallah diyelim nazar değdirmeyelim
Söz'ü sevdiysen İçerde'yi de seversin bence, şans ver derim
Söz var 😉İzlediklerin arasında şuan hiç aksiyonluk dizi yoktu ordan kapıldım
İyi bare Bende Survivor bitsin bu asker dizilerini izlemeye başlıcamSöz sevilmezmi
Çagatayi zaten o saydigin dizilerde izledim. ferihayi bastan sona baktim. Ben Mertle kardes oldugunu ögrendiği sahnedeki performansini cok beğendim
Söz var 😉
benim diss i gölgeleyecek hiçbir harika icat edilmedi daha
he he izle izle kımıl kımıl oğlanların kaynaştığı diziler izle noyan topacı yakışır sana )İyi bare Bende Survivor bitsin bu asker dizilerini izlemeye başlıcam
Sana gelsin @Bullybenim diss i gölgeleyecek hiçbir harika icat edilmedi daha
he he izle izle kımıl kımıl oğlanların kaynaştığı diziler izle noyan topacı yakışır sana )
bu sakallı yumurtanın dizisi bitti heralde artık noyan diye sayıklamıyorsun son haftalarda