Bana atar yapma kanka biz her türlü anlasiliriz
Yapacak bir sey yok bundan sonra Sule ile geliriz
@sokak sanati ile elektrik bugi yaptınızmı peki?
Bana atar yapma kanka biz her türlü anlasiliriz
Yapacak bir sey yok bundan sonra Sule ile geliriz
@sokak sanati ile elektrik bugi yaptınızmı peki?kankalık kolay iş değil önce elktrik bugi yapmanız lazım
Kıskan kaliteli puanlarımısöz 9 puan kardeş payı 1 puan anne 3 puan ?? keşke elensen @Bully
Zaten Çağatay çıkana kadar amca şovunu yapmıştıaynen çetin amcaya dua etzaten sahnenin sonuna doğru çağatay yumurtası ortaya çıktığı an kapattım sahneni
gördük gördük şekil A da gördüğümüz gibi millet sevdiğinden nerdeyse şutlayacakmış allahtan mayıs böcüğü oy yollamamışyoksa sevgi yumurcağına dönecektin
Sana 7 değil de senin gibi 6 puan vereydim, tek başıma zirvedeydim şu an. ssdediğim sahneyi koy 3 hafta tam puan vericem
herkese teşekkürler oy veren ilk 3 beklediğim gibi.Kaan 1 puan az alsa ölürmüş.Neyse zirveyi paylaşmak da güzel Kaan`ımlaBen gelecek hafta indiririm tahttan
Hayat Bilgisi candır pek aşağılarda olacağını düşünmüyorum
İçerde`de o artist artist konuşmalarla fazla bir şey olmaz.Sen Çetin Tekindor`a dua et@Bully
Cennet Mahallesi aslında kötü gelmemişti,zaten ceza olmazsa elenmeyecekmiş.Ama normali standart puanlar alırdı bence zaten.Geçmiş olsun @MayısKralı
aramız çok çabuk bozulduğu gibi çok cabukda düzeliyorla bu nedir? ben sandım sırf beni övmüşsünher yüksek puan vereni övüp batırmışsın işiçıkar dünyası işte ne pis insanlar var dünyada
inşallah sonsuza kadar cpis odminle aranız bozulurda bir daha seni üzmez
Teşekkürler Zeynocum, bu hafta Suskunlar'la zirveyi paylaşacağımız varmış@sokak sanati @mrt-06 @batuhankaralar tebrikler final puanina ve @MayısKralı geçmis olsun.
@S.G.A.T. liderliği kapmissinsana sahnenin ilk hafta için iyi olduğunu söylemiştim.
@Bully senide tebrik ederimm ikincilik icin baska birini düşünmüstüm ama son sahne den dolayi 9 puani aldin ve bu vesileyle zirvede olmuşsun. Haketti kesinlikle.
Bakalim haftaya oylarim nasil olacak.
@Aserat emegine sağlik güzel sundun 😉
Normalde içerdeyi sevmem rakip dizi diye ama işte adil bir jüriyim ne yapalim beğendiğim sahne olunca diğer etkenler etki etmiyor puanimaTeşekkürler Zeynocum, bu hafta Suskunlar'la zirveyi paylaşacağımız varmış
Umarım bundan sonra da beğendiririz bakalım, sana izletmeyi düşündüğüm 1-2 sahne var, bu hafta için daha tam karar vermedim
Gerekli her seyi yaptik biz@sokak sanati ile elektrik bugi yaptınızmı peki?kankalık kolay iş değil önce elktrik bugi yapmanız lazım
özellikle ordaki totoyu birbirine sürtme faslı muhteşem demekki kankalık totodan totoya geçiyorGerekli her seyi yaptik biz
çetin amcasız bir sahnede elime düşersinKıskan kaliteli puanlarımıFinalden önce elenmeyi düşünmüyorum
Zaten Çağatay çıkana kadar amca şovunu yapmıştıÇetin amcayla geldiğimiz sürece sende sırtımız yere gelmez dimi
Sana 7 değil de senin gibi 6 puan vereydim, tek başıma zirvedeydim şu an. ss
Demek bana kafa tutuyorsun Serhan'ım ne diyeyim hayırlısıAramızda tatlı bir rekabet olacak gibi, iyi olanın kazanması dileklerimle
elektirik bugi ne bee birde bana dersiniz tuhaf cümle kuruyorsunuz diyeözellikle ordaki totoyu birbirine sürtme faslı muhteşem demekki kankalık totodan totoya geçiyor
bende elektrik bugi olayını @Çiğdem- le birlikte deneyeceğim
çetin amcasız bir sahnede elime düşersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?