O zaman finalin konusunu sen açar oyları istemek için sen yırtınır ve yine sen açıklarsın.Oylarında en az senin kadar berbat.
Şuan o hak bende istediğin kadar yırtın
Bilmem.Ne oldu begenemedin mi
O zaman finalin konusunu sen açar oyları istemek için sen yırtınır ve yine sen açıklarsın.Oylarında en az senin kadar berbat.
Şuan o hak bende istediğin kadar yırtın
Bilmem.Ne oldu begenemedin mi
Trollükle isim olmaz benim uydurmaSon zamanlarda pek bir trolleştin @xemrexxx ile takılmak iyi gelmedi sana.
Dön arkanı da o kıçına tekme atayımO zaman finalin konusunu sen açar oyları istemek için sen yırtınır ve yine sen açıklarsın.
Bilmem.
Şu avatarını ne zaman değiştiriyon ya Gökhan Keser mi kaldı ortadaTrollükle isim olmaz benim uydurma
Fazla alışma yine de.Dön arkanı da o kıçına tekme atayım
Geçen sezondan beri yayın hakları bende. Yani vekil sunucu gibi bir şeysin.
Evet ya bu forum kesinlikle kaliteden anlamıyor.
Sende hicbir seyi bilmiyorsunO zaman finalin konusunu sen açar oyları istemek için sen yırtınır ve yine sen açıklarsın.
Bilmem.
İnşallah AFK de elenecek.Öyle öyle. Neyse yavaş yavaş olacak herşey 46'yı şampiyon yaparak ilk adımı attık mesela
Kes be zurnaİnşallah AFK de elenecek.
İnşallah AFK de elenecek.
O kadar iyi puan verdi ne gitmesiRica ederim ama gidici gibisin sanki.
Gökhan her zaman kalir ne yapayim istersinŞu avatarını ne zaman değiştiriyon ya Gökhan Keser mi kaldı ortada
1 reyting alamayan dizini miHadi hadi dizimin yeni bölümünü yayınlayacağım seni bekliyorum @denizz19
Ben senin üzerine bi atlarım var yaO hala Kırgınlar'ın acısını üzerinden atamadı.
Hemen bitirmeyeceğiz bence yarın akşam yayınla.
Bu bölümde reyting patlaması olacak1 reyting alamayan dizini mi
Ben senin üzerine bi atlarım var ya
Yarın yayınlarsam hiç reyting alamam bari bugün şansımı deneyeyimO hala Kırgınlar'ın acısını üzerinden atamadı zaten.
Hemen bitirmeyeceğiz bence yarın akşam yayınla.
Gülşen yap mesela arada değişiklik iyidir.Gökhan her zaman kalir ne yapayim istersin