Atma simdiBu arada eleneni ben bile bilmiyorum ama gönlüm AFK'nin gitmesinden yana.
Atma simdiBu arada eleneni ben bile bilmiyorum ama gönlüm AFK'nin gitmesinden yana.
Yoksa çıkardın forumdan Sen meraklısındır kim bana ne diyecek diyeBeni sona bırakmış .ss
Benim de gönlüm senin forumu terk edip gitmenden yana.Bu arada eleneni ben bile bilmiyorum ama gönlüm AFK'nin gitmesinden yana.
Rica ederim
Bende yedim zaten karnimda cok actiGerçekten bilmiyorum.
O ne öyle Hem ben finalist olursam sonuçları bilmiş olacam hiç heyecanı kalmazFikrimi değiştirdim gelecek hafta Deniz ile birlikte sunun.
Ben sunayim ister misinFikrimi değiştirdim gelecek hafta Deniz ile birlikte sunun.
Kimmiş oBak cok dogru dedin su anda ama 1 kisi daha var aklimda onu da yapabilirim
Afk elendi mi
Bu arada buradan sonra Aşkın Peşinden'i de okuyup yorumlayacaksın mesayin bitmedi.Bende yedim zaten karnimda cok acti
O zaman @denizz19 da finale çıkarsa yine ben sunarım.O ne öyle Hem ben finalist olursam sonuçları bilmiş olacam hiç heyecanı kalmaz
Aynen öyle olduBu arada buradan sonra Aşkın Peşinden'i de okuyup yorumlayacaksın mesayin bitmedi.
O zaman @denizz19 da finale çıkarsa yine ben sunarım.
Sonuçlar ilk mesaja eklendi @ozgur2113 @xemrexxx @Bully @Yakamoz-Asi @eskici @Aserat @batuhankaralar @MasacRE-
Çabuk sahneleri gönderin.Aynen öyle oldu
Cok sey istiyorsunBu arada buradan sonra Aşkın Peşinden'i de okuyup yorumlayacaksın mesayin bitmedi.
O zaman @denizz19 da finale çıkarsa yine ben sunarım.