Kabul etmediğimi söylemiştim.Aserat sana yanlis göndermis galiba benim oylarim böyleydi
20 Adini Feriha Koydum
15 Ask Yeniden
10 Avrupa Yakasi
Senin için geçmiş2 dk.ya bitirmiştim ben .ss
KabulümüzdürAserat sana yanlis göndermis galiba benim oylarim böyleydi
20 Adini Feriha Koydum
15 Ask Yeniden
10 Avrupa Yakasi
Gecen hafta elenmeseydim rahat sampiyondumAynen elenmiş gitmiş zaten düşene bir tekme vurmayalım biz de
1 saate 3 oy açıkladın la.. iç dış mı kalır. .ssssSenin için geçmiş
Kabulümüzdür
Hayir öyle bir sey söylemedin puanlarin evlere senlik olmus dedinKabul etmediğimi söylemiştim.
Tamam degistir o zamanSenin için geçmiş
Kabulümüzdür
Vitesi biraz düşürebilirsin bence konu canlanıyor gibi.
Neyse ki elendin. Gülşen'le daha iyisini yapabilirsin umarım.Gecen hafta elenmeseydim rahat sampiyondum
Sonuçlar 21.30'da açıklanmaya başladı ve sanırım 10 oyu geçti.1 saate 3 oy açıkladın la.. iç dış mı kalır. .ssss
Evlere şenlik olabilir ama yarışmacılar için şenlik olamaz.Hayir öyle bir sey söylemedin puanlarin evlere senlik olmus dedin
Tamam degistir o zaman
Ben konu açıldığından beri hit veriyorum adama.Sonuçlar 21.30'da açıklanmaya başladı ve sanırım 10 oyu geçti.
Evlere şenlik olabilir ama yarışmacılar için şenlik olamaz.
Ne bekliyon öyle açıklayıp bitirsem hit alamam1 saate 3 oy açıkladın la.. iç dış mı kalır. .ssss
Rahat olHayir öyle bir sey söylemedin puanlarin evlere senlik olmus dedin
Tamam degistir o zaman
Sana ne be seni ne ilgilendirir.Vitesi biraz düşürebilirsin bence konu canlanıyor gibi.
Keşke tek bir kişi yetseydi.Ben konu açıldığından beri hit veriyorum adama.
Yapacagim tabii ki de ama forumda Gülsen'i cok kiskananlar var o yüzden bilerek düsük verebilirler ama senden iyi puanlar bekliyorumNeyse ki elendin. Gülşen'le daha iyisini yapabilirsin umarım.
FOX'unu biraz bırak da geri kalan zamanda buraya odaklan bari.Maşallah 4 puanlar ardarda geliyor
Olur canim niye olmasinSonuçlar 21.30'da açıklanmaya başladı ve sanırım 10 oyu geçti.
Evlere şenlik olabilir ama yarışmacılar için şenlik olamaz.
İnşallah öyle yaparlar.Yapacagim tabii ki de ama forumda Gülsen'i cok kiskananlar var o yüzden bilerek düsük verebilirler ama senden iyi puanlar bekliyorum
Diziyi bile izlemiyorum kuzenlerim geldi onlarla oturuyorum girdiğime dua etFOX'unu biraz bırak da geri kalan zamanda buraya odaklan bari.
Rahatim zaten kankaNe bekliyon öyle açıklayıp bitirsem hit alamam
Rahat ol
Sana ne be seni ne ilgilendirir.