Dizi Savaşları - 3. Sezon | Çeyrek Final Sonuçları

Ama harbiden iyi olmadı bu hafta sadece oy kullanmadım ondada elendi uçurum
bu dizi benim açımdan çok hak ediyordu finali çok üzgünüm
Biraz kötü oldu tabi 2 puanla elenmisiz oy kullansaydin belki elenmezdik ama saglik olsun yapacak bir sey yok sıkıntı yapma bosver

Hımm onu çabuk elediğimiz için aklımda bir yer edinmemiş.

İnşallah o günleri görmeyiz.
Gülsen'le Benim Albümüm de basaragiz insallah

Biraz kötü oldu tabi 2 puanla elenmisiz oy kullansaydin belki elenmezdik ama saglik olsun yapacak bir sey yok sıkıntı yapma bosver
işte oy kullansaydım yarışmada olacaktı buda beni üzdü elimde değil bugün yoğun olacağımı bilseydim dün kullanırdım oyları başka sezonlarda da sevdiğim diziler oldu ama uçurum başkaydı o dizinin farklılığı başkaydı hakikaten çok üzgünüm sağlık olsun diyelim artık

Kisaca bir veda konusmasi yapayim bari
buraya kadar iyi geldim bana iyi puan veren herkese cok tesekkür ediyorum. Dizimizin slogani ile yarismaya veda etmek istiyorum DÜNYANIN TEPESİ İLE UCURUM'UN DİBİ ARASINDA TEK BİR ADIM VARDIR ve bu söze uygun bir sekilde elendim yarismadan bu haftaya girdigimizde toplam puan durumunda zirvedeydim yani dünyanin tepesindeydim ve bu hafta elendim yani ucurumun dibine düstüm bence güzel bir bagdastirma oldu
neyse fazla uzatmiyim kalan arkadaslara basarilar umarim Adini Feriha Koydum ay pardon hakeden sampiyon olur
@Aserat @denizz19 @ozgur2113 @xemrexxx @Bully @turkuazz

Bu diziyi izleyen mesajın derinliğini çok iyi anlar dizinin jenerik müziğini dinliyorum içim titredi

Sağlık olsun gardaşım
önemli olan eğlenmekti desteklerini bekleyeceğim

Aynen ya müziklerde ayri bir efsaneydi

@Aserat a söylede bana özel puan sistemi versin bende sana vereyim en yüksek puanlari
Kulaklıkta son ses o jeneriği dinleyince inanılmaz bir duygu yoğunluğu oluyor dizi Zaten müthişti dizi jenerik Müziği'de ayrıca müthişti abartısız söylüyorum bu dizi minimum 5 sezon oynamalıydı

Kulaklıkta son ses o jeneriği dinleyince inanılmaz bir duygu yoğunluğu oluyor dizi Zaten müthişti dizi jenerik Müziği'de ayrıca müthişti abartısız söylüyorum bu dizi minimum 5 sezon oymamalıydı
Sadece jenerik müzigi degil nerdeyse bütün müzikler muhtesemdi
evet cok kisa sürdü daha uzun olmaliydi bence de