Toplam puan durumunu bekle belki hala orada iyi sıradasındır.Aldin mi cevabini
Birde bana sahne gönder diyor ya bosuna ugrastiracak bizi
Al hepsi senin olsun insallah sampiyon olursun seni destekliyorum@eskici üzüldüm senin adına bir sürü de final puanın vardı bana versene onları
@xemrexxx ve @ozgur2113 tebrikler size de yarı finale çıktınız umarım elenirsiniz.
Elendikten sonra orda iyi olsam ne olacak ayrica orda zaten iyiyim gecen hafta zirvedeydim simdi en kötü 2.lige düsmüsümdürToplam puan durumunu bekle belki hala orada iyi sıradasındır.
Benim katildigim ilk yarisma degil ki bu sana inat tüm yarismalara girecegimYarı finale çıkan arkadaşları tebrik ederim.
@eskici demek eledik seni aga çok üzüldüm Ama forumda katıldığın ilk yarışmada çeyrek final gördün bu güzel bir başarı bence umarım katıldığın son yarışma olur.
@eskici üzüldüm senin adına bir sürü de final puanın vardı bana versene onları
@xemrexxx ve @ozgur2113 tebrikler size de yarı finale çıktınız umarım elenirsiniz.
Öyle bir kural yok maalesef.Al hepsi senin olsun insallah sampiyon olursun seni destekliyorum
Elendikten sonra orda iyi olsam ne olacak ayrica orda zaten iyiyim gecen hafta zirvedeydim simdi en kötü 2.lige düsmüsümdür
Benim katildigim ilk yarisma degil ki bu sana inat tüm yarismalara girecegim
Tamam bundan sonra olsun benim 450 puanimi Deniz'e verÖyle bir kural yok maalesef.
Sanmıyorum.Tamam bundan sonra olsun benim 450 puanimi Deniz'e ver
Bugün gün boyu dışardaydım işim çıktı bir türlü erken gelemedim çabuk yetişeydim oy kullanacaktım ilk defa bu hafta oy kullanmadım ondada uçurum elenmiş olacak iş değil ya@turkuazz sen niye oy kullanmadin ya elendim
1. olsaydın jüri başkanı olurdun ama şimdilik özel bir ayrıcalığın olmayacak.
Neyse saglik olsun artik yapacak bir sey yokBugün gün boyu dışardaydım işim çıktı bir türlü erken gelemedim çabuk yetişeydim oy kullanacaktım ilk defa bu hafta oy kullanmadım ondada uçurum elenmiş olacak iş değil ya
Sen şimdiden 4. sezon için yeni dizi düşün bence.Neyse saglik olsun artik yapacak bir sey yok
Çok üzgünüm ya oy kullanmadığım için daha üzüldüm şimdi uçurum yoksa artık oy kullanmıyorumNeyse saglik olsun artik yapacak bir sey yok
İlk olarak 4. sezon olduğunu belirteyim ama aynı diziyle yarışma kısmı olmaz maalesef.@Aserat ben 3.sezondada İDK ile yarışmak istiyorum
Gelecek haftalarda kullanman gerekecek.Çok üzgünüm ya oy kullanmadığım için daha üzüldüm şimdi uçurum yoksa artık oy kullanmıyorum
Bu haftaya kadar birinci getirdim ve elendim bir ayricaligimiz olsun ya1. olsaydın jüri başkanı olurdun ama şimdilik özel bir ayrıcalığın olmayacak.
4.sezon ne zaman olacakSen şimdiden 4. sezon için yeni dizi düşün bence.
Bence kullanda Afk yi sampiyon yapalimÇok üzgünüm ya oy kullanmadığım için daha üzüldüm şimdi uçurum yoksa artık oy kullanmıyorum
He doğru Aslı Enver vardı dimi unuttum onu Seni şampiyon yaptırmayacağım.Al hepsi senin olsun insallah sampiyon olursun seni destekliyorum
Elendikten sonra orda iyi olsam ne olacak ayrica orda zaten iyiyim gecen hafta zirvedeydim simdi en kötü 2.lige düsmüsümdür
Benim katildigim ilk yarisma degil ki bu sana inat tüm yarismalara girecegim
Yok jurilikten çekildim final adayımdı o diziİlk olarak 4. sezon olduğunu belirteyim ama aynı diziyle yarışma kısmı olmaz maalesef.
Gelecek haftalarda kullanman gerekecek.
Afk ile uçurum finali iyi olurdu aslında ama olmadı afk kazanmayı hak ediyorBu haftaya kadar birinci getirdim ve elendim bir ayricaligimiz olsun ya
4.sezon ne zaman olacak
Bence kullanda Afk yi sampiyon yapalim
Bülent Colak da var ne cabuk unuttun sampiyonluk yakin mesaleleri yakinHe doğru Aslı Enver vardı dimi unuttum onu Seni şampiyon yaptırmayacağım.