FF dizi kolik

Esra iste ya, daha denebilir ki? Kendine has bir kisiligi var bence

Birde beni 2. cevaa ilan etti ya, daha ne diyeym
Sen yine de detaya in, söyle bir şeyler.

2. cevaa konusunda çok haklıyım. O konuda hiç konuşmaya hakkın yok!😎

Sen yine de detaya in, söyle bir şeyler.

2. cevaa konusunda çok haklıyım. O konuda hiç konuşmaya hakkın yok!😎

Bence cok iyi birisin. Yani herkes ile anlasma yetenegin var. Espri yapmayi seviyorsun.
Bircok projen var gerceklestirmek istedigin, onlarla ugrasiyorsun.
Orti'mdin

Sohbet etmekten kacmadigim birisisin, iyi sohbet edebiliyorsun.
Ilk aklima gelenler bu kadar

Çok sağ ol Ömer. Unutma ki biz hala seninle ortak sayılırız. İlla bir aracı olması gerekmiyor. Düşünce veya fikirler bir olsun her daim ortağız.

demiş miyim 😱 bir zamanlar öyleydi alemin kıralı,uçurum varkene zaten onların dışında lale devri ve my izliyordum 4 diziden 2 si atv idi yani
Alemin Kıralı mı? 😕

boş vaktim hiç yokki

Up'latayım konuyu bakalım. Neler çıkacak?

FavoriForumum'un sevilen üyelerinden biri. Genelde sakin biridir ve doğal, kendisi gibi yani. Uzun uzun değerlendirmeler yapar ve düşüncelerini iyi bir şekilde ifade eder.

@dizi kolik mi? iyi güzel bir arkadaştır
zamanında show fanıydı sevmezdim genelde zaten kanal fanı arkadaşların hiçbirini sevmem

şimdi sohbeti muhabbeti daha güzel olan bir arkadaşımızdır
berene laf atmadığı sürece anlaşırız

Reactions: dizi kolik
Çoğu konuda anlaştığımız sevdiğim bir üye, arkadaş. Umarım forumda daha aktif olur eskisi gibi.

FavoriForumum'un sevilen üyelerinden biri. Genelde sakin biridir ve doğal, kendisi gibi yani. Uzun uzun değerlendirmeler yapar ve düşüncelerini iyi bir şekilde ifade eder.
Çok teşekkürler Abdullah bu yorumun için.

Beren'i İntikam ile beraber daha bir sevdim. Eskiden fazla sevmezdim, sebebini biliyorsun ama şu an gayet seviyorum ve iyi rollerde görmek istiyorum.

Yorumun için ayrı bir teşekkür ederim Selim, bende seni seviyorum. Çoğu zaman beni yorumlarınla güldürüyorsun sesli bir şekilde.

Çoğu konuda anlaştığımız sevdiğim bir üye, arkadaş. Umarım forumda daha aktif olur eskisi gibi.
Yorumun için çok teşekkür ederim Mert. Birbirimizi çoğu konularda çok iyi anlıyoruz gerçekten de. İnş. hep böyle devam eder.

Aktiflik konusunda elimden geldiğince fazla aktif olmaya çalışıyorum ama işte olmuyor.

Sevdiğim bir üyedir kendisi
Editörlüğünü başarıyla yerine getiren birisi

Forumda iyi anlaştığım insanlardan. Sevdiğim bir editör arkadaşım.
Ama az giriyor işte foruma.