Zey TV Diss Savaşları 3. Bölüm

Onun yaptığı çok çirkince. Milli duygularımız ile oynuyor. Tam zamanlı dönüş yaptığında haddini bildirmek lazım.
Yok be ne alaka
Snaki paramı verdik yada oylarla bir yerleremi getirdik? Verdiğimiz ilgiler bile azaldı :A 10 etiketimden 1 inde bulunuyor hep unutuyorum diye :A
Ama tabi vardır bir planı onun. Bir aya çıkar kokusu :A

@MasacRE- @DarkLegenD @eskici @MEnes @Dosi
Yarın Diss Savaşları 4. Bölüm yayınlanacak. Yeni bölüme eklenmesi için diss alma için son gününüz bugün. Bol şans :A
Ben az önce @Tolstoyevski beyden diss yiyince yeni bölüm hazırlığı yapayım dedim :A
Ben son bölümden bu yana mesaj bile yazmamışımdır. 1 ayda toplasan 30 40 mesaj var ya da yoktur. :A Bölüme damga vuracağım heralde hiç mesaj atmamış olarak ve diss almayarak. :A

Beni de boş geçmemiş @Tolstoyevski zaten merak etme, bütün yarışmacılara dis dağıtıyor herhalde :A
Eskici yok, avantajlısın :A ona diss atamayacak Tols
Ben son bölümden bu yana mesaj bile yazmamışımdır. 1 ayda toplasan 30 40 mesaj var ya da yoktur. :A Bölüme damga vuracağım heralde hiç mesaj atmamış olarak ve diss almayarak. :A
Mesaj sayısı değilde diss sayısına bakıyoruz :A
Gece ortam sessizken başlarım analize :A O an ki ruh halime göre birşeyler karalarım. Bakalım kim galip çıkacak. Tek bildiğim senin son sırada olduğun :A

Eskici yok, avantajlısın :A ona diss atamayacak Tols

Mesaj sayısı değilde diss sayısına bakıyoruz :A
Gece ortam sessizken başlarım analize :A O an ki ruh halime göre birşeyler karalarım. Bakalım kim galip çıkacak. Tek bildiğim senin son sırada olduğun :A
Katılmamak elde değil. İlk defa bir şeyde bu kadar başarısız olduğumu görüyorum, hayli ilginç. :A