- Reaksiyon puanı
- 113,957
- Puanı
- 1,060
@eskici @MasacRE- dur daha 1 hafta oldu. İyi çalışıyorsunuz
Mayıs ayındaki 4. bölümde bakalım dengeler nasıl olacak
Ekli dosyayı görüntüle 59188
Bir daha Turabiye laf atmayınTurabi sağolsun, iyi dis alıyorum o sayede @eskici den
Turabi korkudan ilk turda kimseyle eşleşmedi bi bakacak, kimin atışları kötü onu seçecek sonra. Çok korkakça bir hareket @MasacRE-Bir daha Turabiye laf atmayın
He heTurabi korkudan ilk turda kimseyle eşleşmedi bi bakacak, kimin atışları kötü onu seçecek sonra. Çok korkakça bir hareket @MasacRE-
Az diss alan mı yoksa çok alan mı kazanıyor?Aynen,bende iyi nasipleniyorum
Çok diss almak başarı. Diss yemeyi sevenlerin katıldığı bir etkinlik. Ben aylık analiz yapıyorum kim ne kadar almış ve bir sonraki aşamada mesaj sayılarınıza göre yüzdeliğide hesaplayacağımAz diss alan mı yoksa çok alan mı kazanıyor?
Ben sevilen bir üye olduğum için yenilirim o zaman. Beni tek olmamışlayan kişi hain @YiğittÇok diss almak başarı. Diss yemeyi sevenlerin katıldığı bir etkinlik. Ben aylık analiz yapıyorum kim ne kadar almış ve bir sonraki aşamada mesaj sayılarınıza göre yüzdeliğide hesaplayacağım
Unutmaki ben de senin disslerin yüzünden tekrar listeye girdim.Ben sevilen bir üye olduğum için yenilirim o zaman. Beni tek olmamışlayan kişi hain @Yiğitt
Bak burayı farkedemedim bildirim yoğunluğundan.Gerçekten eskici ortada yok nerde bu yaw
@eskici Dominiğe Acun'u vurmaya gitti herhalde o günden beri kayıp adam
İşlerim vardı geldim Acun'un kalemini kırdım artık bu ülkede yatacak yeri yok onunÇok mantıklı geldi bana bu teorin
Bu arada Survivor kadar değerimiz yokmuş demeki @eskici nin gözünde. Baksana suvivoru bırakınca forumuda bıraktı insan arada gelirdi
Avatarın ne zaman değişecek?İşlerim vardı geldim Acun'un kalemini kırdım artık bu ülkede yatacak yeri yok onun
O değişmeyecek Turabi'ye olan desteğim hala devam ediyor finale kalırsa finali izlerimAvatarın ne zaman değişecek?
ıyy hala ayarlarında değişme yokO değişmeyecek Turabi'ye olan desteğim hala devam ediyor finale kalırsa finali izlerim
Evet kalitem hiç düşmüyorıyy hala ayarlarında değişme yok
Kalite uzmanı @DarkLegenD e sormak gerek.Evet kalitem hiç düşmüyor