eksik olmaİyilik de yaramıyor size. Mânâsız savaşa kalite getirdim.
Evet, bir sonraki ay Kaliteli @DarkLegenD inde aramızda olmasıyla daha da kızışacakDiss Savaşları baya bu kızışmış
O zaten ortalığı hep kızıştırıyorEvet, bir sonraki ay Kaliteli @DarkLegenD inde aramızda olmasıyla daha da kızışacak
Aa evet ben 27 diss almışım ve e az 20 tanesini @DarkLegenD verdi banaO zaten ortalığı hep kızıştırıyor
Forumdaki en masum üyelerden biriyim. Yine ne yaptım?O zaten ortalığı hep kızıştırıyor
Dosiye ondan 20 diss yollamissinForumdaki en masum üyelerden biriyim. Yine ne yaptım?
Uğraşsanız ne olur kiAy sanki benle @MasacRE- uğraştık. Bizde uğraşmadık. İleriki aşamada mesaj sayımıza göre yüzdelik analizide yapacağım
Yine anlaşilmadıEtiketlerimi es geçiyon Konuya bak önce
Konuya baktınmı diyorum? beğendinmi diyorum? Tepki yokta ondan tekrar etiketleme gereği duydumYine anlaşilmadı
Kalp hak eden konuya neden güldürdü atılmışKonuya baktınmı diyorum? beğendinmi diyorum? Tepki yokta ondan tekrar etiketleme gereği duydum
Bilmem komik gördüler demekKalp hak eden konuya neden güldürdü atılmış
Turabi sağolsun, iyi dis alıyorum o sayede @eskici den@eskici @MasacRE- dur daha 1 hafta oldu. İyi çalışıyorsunuz
Mayıs ayındaki 4. bölümde bakalım dengeler nasıl olacak
Ekli dosyayı görüntüle 59188